לצערנו, זה רק מעיד על 'כשירות' לוחמינו..
כתוב בכותרת נורה למוות ואח"כ כתוב נפצע קל...לא יודע אם התכוונת לזה אבל אני אהבתי יותר את החלק שהוא נפצע מכוויה![]()
נראה לי שבמדור טעויות ושגיאות באתרים לא כדאי לכתוב מישו...(כותבים מישהו)מישו מבין את הויכוח?
מה לעשות? השתרש וכבר הפך לסלנג... שבשתא דעל עלנראה לי שבמדור טעויות ושגיאות באתרים לא כדאי לכתוב מישו...(כותבים מישהו)
מסטיקים זה סיפור אחר.אני חושב שגם הבד"ץ הבינו שיש גבולות גזרה, האוכל כשר, מספיק, מה לעשות, ע"ע מסטיקים
הכוונה במקרה הזה מאוד ברור. "התגלה רק כעבור כמה שעות שהיה ללא רוח חיים"מסכן! נפטר פעמיים...
חסר בית נמצא ללא רוח חיים באולם ההספדיםהכוונה במקרה הזה מאוד ברור. "התגלה רק כעבור כמה שעות שהיה ללא רוח חיים"
ע"פ הדיווחים הוא חי ו-"התגורר" במקום במשך תקופה לפני המוות הפתאומיחסר בית נמצא ללא רוח חיים באולם ההספדים
לא יותר מובן?
מזכיר לי כותרת שהייתה השבוע
רוסיה גירשה לרוסיה וכו'
מבזבזים שם את הדרמה על דברים הרבה פחות חשוביםזה לא ממש טעות.
אבל זה לבזות את המושג של דרמה.
כשהמפלגה הזו בסקר האחרון הוא 1.1% אז שום דבר לא דרמה....
צפה בקובץ המצורף 1205552
התלבטתי אתמולמסכן! נפטר פעמיים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים