טעויות ושגיאות באתרים עיתונים ומגזינים

נכון, באמת הפליאה שלי בעינה עומדת.

גם אנחנו צריכים לקלוט?!
לא מספיק לומר פעם אחת?
:unsure::oops::unsure:

צילום מסך 2022-09-08 112400.jpg

"ביום השני שלאחר מות המלכה יוצב ארמון המלכה בבקינגאהם."
מהאתר הידוע

אני חושב שגם הבד"ץ הבינו שיש גבולות גזרה, האוכל כשר, מספיק, מה לעשות, ע"ע מסטיקים
מסטיקים זה סיפור אחר.
כשגוף שמקבל הכשר מתערב בנושאים לא-לו, ופוגע בציפור נפשו של נותני הכשרות היה ראוי להסיר אותה, מה גם שדוריטוס אינו מוצר בסיס.

הכוונה במקרה הזה מאוד ברור. "התגלה רק כעבור כמה שעות שהיה ללא רוח חיים"
חסר בית נמצא ללא רוח חיים באולם ההספדים
לא יותר מובן?

מזכיר לי כותרת שהייתה השבוע
רוסיה גירשה לרוסיה וכו'

חסר בית נמצא ללא רוח חיים באולם ההספדים
לא יותר מובן?

מזכיר לי כותרת שהייתה השבוע
רוסיה גירשה לרוסיה וכו'
ע"פ הדיווחים הוא חי ו-"התגורר" במקום במשך תקופה לפני המוות הפתאומי

1662853163519.png

זה לא ממש טעות.
אבל זה לבזות את המושג של דרמה.
כשהמפלגה הזו בסקר האחרון הוא 1.1% אז שום דבר לא דרמה....

צפה בקובץ המצורף 1205552
מבזבזים שם את הדרמה על דברים הרבה פחות חשובים
מינוי הגאב"ד בחצר זניחה למשל
ולעצם העניין יש פה קצת דרמה, בכל אופן מעניין מאוד לראות את שניהם מתבזים

נערך לאחרונה ב:
מסכן! נפטר פעמיים...
התלבטתי אתמול
אם להעלות את זה
אבל אחרי שקראתי פעמיים
הבנתי שזה לא טעות

והסיפור הוא
הומלס מהאזור השתכן באולם ההספדים
ישב/שכב שם להערכתי עבר אירוע לבבי או משהוא דומה
ונפטר ואף אחד לא שם לב
אחרי כמה שעות ניגש אחד מעובדי הח"ק לבדוק בשלומו
וראה שהאיש לא חי
והתברר שהאיש שכב/ישב שם כמה שעות עד ששמו לב שהוא הלך לעולמו

כך יצא
שהאיש נמצא ללא רוח חיים שעות אחרי שהוא נפטר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה