- הוסף לסימניות
- #6,421
קרדיט: המעניינים
והיום באחד מקווי החדשות הפופולרים נאמר בהודעהאת אחד הטובים היום שמעתי באחד מקווי החדשות הפופולרים:
השדרן שעדכן כמה חיילים נהרגו בתאונות מבצעיות דיווח, שכך וכך חיילים -
"נהרגו מירי דובר צה"ל" -
(היה כתוב לו דו"צ)
זה שגיאה בשעון במחשב שלך או בשרתים של פרוג
נכון, אבל כשזה קורה בספר, עיתון או אתר - לי אישית זה מרגיש כזלזול באינטלגנציה של הקוראים. (לא כשמדובר בטעות אחת, אבל יצא לי לקרוא כמה פעמים ספרים שנראה שלא עברו הגהה, עם פיסוק לא הגיוני בכלל והמווווווווווון שגיאות).מסכימה בכל לב עם הטעויות המזעזעות שמתפרסמות חופשי בעיתונים, ספרים וכו'.
גם לי זה גורם לעצבים.
רק שצריך לדעת שיש אנשים שיש להם שגיאות כתיב לא משנה כמה ספרים הם יקראו, והם יכולים להיות ממש מובכים מזה, אבל זה מה יש.
אז ברור שזה לא אמור להגיע לעיתונים וכו' וחייבים עריכה וכל זה, אני מדברת על אנשים שכותבים פה באתר או בכל מקום אחרשהוא לא מקצועי דווקא.
מסכימה איתך במאה אחוז!!!נכון, אבל כשזה קורה בספר, עיתון או אתר - לי אישית זה מרגיש כזלזול באינטלגנציה של הקוראים. (לא כשמדובר בטעות אחת, אבל יצא לי לקרוא כמה פעמים ספרים שנראה שלא עברו הגהה, עם פיסוק לא הגיוני בכלל והמווווווווווון שגיאות).
לפעמים אני שוקלת להציע לסופר להגיה את הספר חינם, רק כי לא יכולה לשאת את המחשבה שזה מסתובב ככה בעולם. גם העברית שלי לא מושלמת עפ"י כל כללי התחביר והדקדוק, אבל יש דברים שכשמתפרסמים הם בושה לאנושות
כבר תוקןכזה דבר הרבה זמן לא ראיתי
נשגב מבינתי
צפה בקובץ המצורף 1859553שניה מאסון: שני מטוסים כמעט התנגשו זה בזה; צפו - אמס
לאחר שני אסונות תעופה כבדים בשבוע האחרון, נמנע אסון ברגע האחרון בנמל התעופה בלוס אנג'לס | צפו בתיעודwww.emess.co.il
דווקא זה הגיוני,
מרגיש כמו תרגום גרוע של כתבה בשפה אחרת, או לחילופין תרגום וכתיבה של ai אוליי?כזה דבר הרבה זמן לא ראיתי
נשגב מבינתי
צפה בקובץ המצורף 1859553שניה מאסון: שני מטוסים כמעט התנגשו זה בזה; צפו - אמס
לאחר שני אסונות תעופה כבדים בשבוע האחרון, נמנע אסון ברגע האחרון בנמל התעופה בלוס אנג'לס | צפו בתיעודwww.emess.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים