טעויות ושגיאות באתרים עיתונים ומגזינים

בעשור הכבד או הקרוב?

המבשר היום:
ביאור 2020-09-04 111240.png

נערך לאחרונה ב:
העונש של דרעי למחבל שניסה לפגוע ברב עובדיה
אחרי ששוחרר בעסקת שליט, שר הפנים אריה דרעי פועל לביטול מעמדו של פעיל בחזית העממית שתכנן לפני שנים לפגוע במרן הראשל"צ רבי עובדיה יוסף זצ"ל

שמעתם על זה שדרעי שוחרר בעסקת שליט? איזה קומבינטור! הייתי בטוח שרק הורידו לו שליש על התנהגות טובה...

ראש הממשלה נתניהו לא התאפק ושיגר הודעה על שיחה שקיים עם הנשיא טראמפ כחצי שעה לאחר שנכנסה השבת • ח"כ ----------- "כמדינה יהודית חשוב שנקפיד על דברים שבעבר גרמו להפלת ממשלות"

רק במדינה יהודית אסור להפיל ממשלות?

האמת שלא היה לי כל כך סבלנות לקרוא עד הסוף. אבל אני אכן רואה שכל רגע העתיקו מJDN
זה רעיון לא רע... מחר אני פותח אתר חדשות!

שנים!!! כמה פעמים הארתי את עיניהם על טעויות, והם אמרו לי ברור שהם בסך הכל מעתיקים מאתרים אחרים.

שנים!!! כמה פעמים הארתי את עיניהם על טעויות, והם אמרו לי ברור שהם בסך הכל מעתיקים מאתרים אחרים.
אם אני לא טועה, האתר מקבץ כתבות מאתרים שונים.
המטרה המקורית שלו לספק חדשות למשתמשי 'נתיב'.

כשבוע וחצי לפני ראש השנה, ח"כ ינון אזולאי מסיעת ש"ס הודיע הערב לקצין הכנסת כי נמצא חיובי לנגיף הקורונה. היות והח"כ לא נפגש עם מי מחברי הכנסת בשבוע האחרון, איש מהם לא נדרש להיכנס לבידוד

לא יותר קצר לכתוב 3 ימים לפני שבת?

כשבוע וחצי לפני ראש השנה, ח"כ ינון אזולאי מסיעת ש"ס הודיע הערב לקצין הכנסת כי נמצא חיובי לנגיף הקורונה. היות והח"כ לא נפגש עם מי מחברי הכנסת בשבוע האחרון, איש מהם לא נדרש להיכנס לבידוד

לא יותר קצר לכתוב 3 ימים לפני שבת?
בידוד הוא למשך שבועיים, אולי לכן הדגישו שראש השנה זה עוד שבוע וחצי, כלומר שהוא בתוך השבועיים הקרובים.

בידוד הוא למשך שבועיים, אולי לכן הדגישו שראש השנה זה עוד שבוע וחצי, כלומר שהוא בתוך השבועיים הקרובים.

הוא חולה, הוא לא מבודד. ובתור חולה הוא יכול לצאת בדיוק בראש השנה החוצה כמדומני. להפך, את שבת הקרובה הוא יפסיד....

הוא חולה, הוא לא מבודד. ובתור חולה הוא יכול לצאת בדיוק בראש השנה החוצה כמדומני. להפך, את שבת הקרובה הוא יפסיד....
אבל את מי שהוא הכניס לבידוד, זה כולל את ר"ה...
ולזה התכוון הכתב בהמשך הכותרת, שהוא לא הכניס אפ'חד לבידוד, נס גדול, בערב ר"ה...

ראש הממשלה ג'ונסון אמר לקראת ההגבלות: "עלינו לפעול כעת כדי לעצור את התפשטות הנגיף. לכן אנו מכשיחים את הכללים למגע חברתי

הם התכוונו לכתוב מכחישים או מקשיחים? פשוט הכל יכול להיות שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה