- הוסף לסימניות
- #4,841
שלא לדבר על האלימות החייתית בה כרוך הדבר.מה הבעיה, זה חו"ל![]()
זָרָה חוֹל בָּעֵינַיִםמישהו יודע מה צומח מחול שנזרע בעיני הציבור?
דרך אגב למי שלא מעודכן הוא נמצא תלוי הבוקר ברחוב דיזנגוף בתל אביב כן יאבדו...
זה כבר "יבול נוכרי"
היה עוד כמויות טעויותמתוך הכינוס בארנה.
כתבו תוך כדי שהדרשן דיבר כנראה הכותב לא יודע מה זה נגן כשר וכתב בטעות מס' פעמים יין כשר....
צפה בקובץ המצורף 1212537
לא הבנת...א. אני במכוון לא הסתרתי את הפרופיל. מה יש לי להסתיר, ואיך זה קשור לאשכול שפתחתי.
ב. אני לא מבין מדוע האשכול שפתחתי נמחק.
תודה.
הבנתי מראש, ועל זה הגבתי שאין לי עם זה בעיה שיראו את הפעילות שלי באתר.לא הבנת...
מתי נראת לאחרונה?
וואלה לא הבנתם אחד את השני בקיצוניותתתתתתתתתתתתתתתתתתתהבנתי מראש, ועל זה הגבתי שאין לי עם זה בעיה שיראו את הפעילות שלי באתר.
אבל אני חושב שכדאי שנעצור כאן.
בכל זאת אני לא מכיר את כל הניונסאים כאן.וואלה לא הבנתם אחד את השני בקיצוניותתתתתתתתתתתתתתתתתתת
זה משהו שקרה רק לאחרונה?גם לי הוא כתב בהתראות: "...הגיבה לנושא בעוד 2 דקות"
כנראה שמשהו התפקשש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים