טעויות ושגיאות באתרים עיתונים ומגזינים

מה לימדו אותכם בחשבון?
1+1+1+1+1 = ?

1689507894009.png

11 שנים בליל הרב אלישיב: צפו ביום היארצייט במחיצת בנו​

לא הבנתי אם מלשון לילה,או מלשון בלילה-ערבוב...
כתוב לך לקרוא את המילה - בלי ל'
אז זה בלי

בליל הרב אלישיב: צפו ביום היארצייט​

לתומי חשבתי שזה התואר החדש ליארצייט. תודו שזה לא מופרך בעידן התארים והסופרלטיבים מסוג: עמוד התפילה/הישועות/ההוראה,
זקן הדור/פוסק הדור/גאון הדור

לא הבנתי, זו כנראה טעות, אבל אחת המוצלחות...
למה כנראה טעות?
אם אני באמצע למלאות טופס במשרד ממשלתי כל-שהוא, וזה קרס.
אז הוא כותב שצריך להתחבר מחדש, ולהין את שמות הילדים.
כל הזכויות שמורות לבחורה אנונימית שישבה מאחורי המקלדת בשרות לקוחות...
מה באמת היה אמור להיות כתוב?

למה כנראה טעות?

לא הבחנת בטעות, כתוב "התקנה תוקלה" במקום "התקלה תוקנה"...

למה כנראה טעות?

1689587383381.png

התקלה תוקנה

1689594116209.png

גם זה...
אפי' אומר לך על שמאל שהוא ימין...
צפה בקובץ המצורף 1424561
זה מפריע לי מאז שנפתח האשכול...:rolleyes:

האמת שדווקא דיווחתי על זה שם.
לא עזר - אבל גם לא קיבלתי הודעה שהדיווח טופל/לא טופל.
רציתי להעיר על זה באשכול עצמו - אבל אני לא רשאי להגיב שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה