טעויות ושגיאות באתרים עיתונים ומגזינים

באמת שאלתי את עצמי מי היה הגאון (?) שזה הקופי שלו.
ואולי זה עובד הפוך על הפוך?

רק מה שצרם לי מאד, אלו פונטי המערכת שנמצאים שם בשימוש בלי חשבון. באמת! אתם משרד פרסום, יש לכם גרפיקאית, רק פונטים חסרים? ויש מספיק שנראים בסיסיים והנראות שלהם מצויינת!

השבוע באחד מעיתוני הנוער המפורסמים בתוך סיפור (אין לי כח לסרוק)
"את הרצאותיו שומעים מהכל ועד כלה" (במקום מהחל) :mad:
אח"כ אנחנו מעודדים את ילדינו לקרוא כדי שלא יהיו להם טעויות כתיב :D

עוד משהו חמוד (כבר זרקתי את העיתון, תיאלצו להאמין):
"היכה על השולחן באצבע צרידה"
איך עושים את זה בדיוק?:confused::confused::confused:

קבצים מצורפים

• צועקים חמאס.PNG
    KB 59.6 · צפיות: 132
מי אשם ובמה?

קבצים מצורפים

• הקובן האשם.png
    KB 408 · צפיות: 159
במודיעין עילית התפרסמה בעלון כלשהו נקודת מכירה בשם: דף בת שבע ברח' נתיבות המשפט 5 - מזהים את החנות?
:):):)

איפה זה חרון?

קבצים מצורפים

• attachment (1).png
    KB 23.5 · צפיות: 115
קראתי לאחרונה ספר שבו ניתנה סתירת לחי, ואז מהר מהר הסיתו נושא.
מעצבן.

סתם שאלה..
אני גם צוחק ונהנה אבל .. זה לא מתכבד בקלון..???
אני לא מתיימר להוכיח מישהו אבל זה קצת צורם לי .
( אולי אפילו אחת מהטעויות נכתבה ע"י מי מהקוראים/מגיבים )
מתנצל מראש..

נכתב ע"י דניאל נ;1890314:
סתם שאלה..
אני גם צוחק ונהנה אבל .. זה לא מתכבד בקלון..???
אני לא מתיימר להוכיח מישהו אבל זה קצת צורם לי .
( אולי אפילו אחת מהטעויות נכתבה ע"י מי מהקוראים/מגיבים )
מתנצל מראש..

גם אני מצטרף להנ"ל:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1830632&postcount=276

חזק וברוך!

צריך לתת את הטון הנכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה