- הוסף לסימניות
- #1,701
ואחרי התשובה הציונית הוא גם הסביר, אבל אני לא הבנתי. מישהו יכול להסביר לי מה הוא עשה בדיוק עם המתווה שהוא בדק אותו על כל המומחים והוא מקובל על כולם?ציוניות עוקצנית
ואחרי התשובה הציונית הוא גם הסביר, אבל אני לא הבנתי. מישהו יכול להסביר לי מה הוא עשה בדיוק עם המתווה שהוא בדק אותו על כל המומחים והוא מקובל על כולם?ציוניות עוקצנית
שאלתי את עצמי עוד בעיתון הקודם (ראשון בלילה קיבלתי במייל),ההתפטרות של ליצמן הלחיצה מישהו?
רצוי לכסות את הסוכה:
צפה בקובץ המצורף 728118

שיפסיקו לחרבש כברברבש או גרבש?
התגרבשת לגמרישיפסיקו לחרבש כבר
וכי מה איכפת לך?האשכול התחיל כטעויות במגזינים ובעיתונים
אין ערך בסתם טעויות של הקלדה, לרוב זה בכלל לא מצחיק...וכי מה איכפת לך?
זה האשכול המחזיק את התת-פורום הזה.
תנו לנו לצחוק קצת...
אפרופו לצחוק, פניה למשתפים:
לא הטעות עושה את זה, כי אם, ה'התלבשות' על הטעות...
כה לחי!
אין כאן טעות משום שישיבתו הפכה למלונית קורונהצפה בקובץ המצורף 729897תגידו לי שיש כאן טעות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים