- הוסף לסימניות
אני רואה במכתב מביטו"ל שלא חישבו בכלל הכנסה של 1/2026 ובעקבות כך ירד הדמי לידה בצורה משמעותית.
איך אני יכול להגיש ערעור?
תודה רבה!
תודה רבה!
נראה שבינואר לא היתה הכנסה כשכירה, רק עצמאית, נכון?
היה הכנסה, ולכן החשבון מוטעהנראה שבינואר לא היתה הכנסה כשכירה, רק עצמאית, נכון?
אולי לכן לא חישבו
זה מתעדכן אוטומטי? או שאני צריך להגיש ערעור?לפעמים לוקח כמה ימים עד שהנתונים של ינואר מופקים ומועברים אליהם
איפה הגשת באתר?קרה לי אותו דבר הגשתי ערעור באתר בלי מסמכים ותוך כמה ימים הכסף הגיע!!!
בד"כ אוטומטי, אבל אם תפני אליהם ישירות זה כנראה יהיה יותר מהיר.היה הכנסה, ולכן החשבון מוטעה
אולי זה ההסבר -
זה מתעדכן אוטומטי? או שאני צריך להגיש ערעור?
תודה!
זה רלוונטי לעצמאי.ביטוח לאומי יקבלו עדכון אמיתי על הכנסות 2026 רק לאחר הגשת דוח 2026- עוד שנה.
כרגע משולם על סמך ההכנסה המוגדרת בביטוח לאומי לחיוב המקדמות ולאחר הגשת דוח 2026 יערך חישוב סופי ובמידה וההכנסה גבוהה יותר, יתקבלו הפרשי דמי לידה.
אסתי אברמוביץ, רו"ח
המעסיק כנראה לא שידר עדיין טופס 100 על חודש 1.26זה רלוונטי לעצמאי.
גם לשכיר??
תודה.
בס"דזה רלוונטי לעצמאי.
גם לשכיר??
תודה.
זה קרה גם לי.אני רואה במכתב מביטו"ל שלא חישבו בכלל הכנסה של 1/2026 ובעקבות כך ירד הדמי לידה בצורה משמעותית.
תודה רבה!
נראה לי אם תכתבו בתאריך יציאה לחל"ד 31.01 יחשבו את ינוארביטוח לאומי מחשב את שכר ינואר בחישוב דמי הלידה למי שילדה ב31.01 שהיה בשבת?
בעיקרון החל"ד התחיל בינואר אבל המשכורת היא כן משכורת מלאה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים