"טעים הצהוב הזה "

• הוסף לסימניות
תגובות יתקבלו בברכה
מוטי :)

קבצים מצורפים

• OFR_2885_מסגרת_ח_800_16_זבוב_חזית.jpg
    KB 205 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
איכססססססססססס ;)
אם לזה אתה קורא טעים....

:)
תמונה יפה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;978883:
איכססססססססססס ;)
אם לזה אתה קורא טעים....

תמונה יפה!!

חחחחחחחח :)
זה לא אני קורא זה הזבוב

תודה :)

• הוסף לסימניות
נהדר.

התמונה מעובדת? משהו מוזר לי קצת. או שזו עדשה לא שגרתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;978888:
נהדר.

התמונה מעובדת? משהו מוזר לי קצת. או שזו עדשה לא שגרתית.

עדשת מאקרו 105 של ניקון
מה מוזר לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;978898:

עדשת מאקרו 105 של ניקון
מה מוזר לך?

קווי המתאר של הפרחים נראים כמו אחרי דחיסה אגרסיבית או פילטר עיבוד כלשהו.
גם הצהוב נזל יותר מידי.. חסרה הפרדה ברורה יותר בגבולות הצבע.

עריכה:
נזכרתי שאני משתמש כרגע במסך שונה מהרגיל, מסך הDell 24 שלי שבק חיים ומחכה להחלפתו בחדש, ומיד כשהתחלתי להשתמש במסך הנוכחי שמתי לב לתצוגה גרועה הרבה יותר ממה שהורגלתי בDell.
כשיגיע המסך החדש אבדוק שנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;978901:

עריכה:
נזכרתי שאני משתמש כרגע במסך שונה מהרגיל, מסך הDell 24 שלי שבק חיים ומחכה להחלפתו בחדש, ומיד כשהתחלתי להשתמש במסך הנוכחי שמתי לב לתצוגה גרועה הרבה יותר ממה שהורגלתי בDell.

אין דחיסה ואין פילטר :)
לגבי ההפרדה בצבע הצהוב מאוד פשוט
ככל שאתה מתרחק מנקודת הפוקוס אתה הולך ומאבד את הפרטים
כאן יש 3 רבדים
1- הזבוב עצמו עם הפרטים
2- העלים, שכבר מרוחקים מעט מנקודת הפוקוס הם במצב ביניים קו המתאר החיצוני קיים ואילו ההפרדה בין העלים כבר לא ניכרת
3-הפרחים המרוחקים יותר שבהם גם קו המיתאר החיצוני מטושטש

• הוסף לסימניות
מתנצלת על חוות דעתי הבלתי מקצועית, אבל זה פשוט מרהיב!
החל מחזות הדוגמן החדה להפליא, עובר בצהוב החד למחצה וכלה ברקע ההופך לכתמי צבע.
וזה כל כך חד, שמבחינים בקלות איך הוא חוכך ידיים בהנאה בלתי מוסתרת מול הארוחה הדשנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;978901:

עריכה:

המסך החדש הגיע (מילה טובה לשירות הלקוחות של Dell שעמדו במילתם והביאו לי הביתה מסך חדש במקום המסך בן השנתיים שהתקלקל ללא בירוקרטיה, בדיקות וחוות דעת של מעבדה, תיארתי להם את התקלה בטלפון ושלחו לי תוך כמה ימים שליח שיחליף את המסך)

אכן, ה'בעיות' שהפריעו לי נעלמו כלא היו, התמונה נראית עכשיו הרבה יותר טוב.. גם הצהוב חזר לפרופורציה.

לוקח את הביקורת חזרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;979741:
המסך החדש הגיע (מילה טובה לשירות הלקוחות של Dell שעמדו במילתם והביאו לי הביתה מסך חדש במקום המסך בן השנתיים שהתקלקל ללא בירוקרטיה, בדיקות וחוות דעת של מעבדה, תיארתי להם את התקלה בטלפון ושלחו לי תוך כמה ימים שליח שיחליף את המסך)

אכן, ה'בעיות' שהפריעו לי נעלמו כלא היו, התמונה נראית עכשיו הרבה יותר טוב.. גם הצהוב חזר לפרופורציה.

לוקח את הביקורת חזרה!

סבבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה