תנו לי ביקורת טעים להיות בריא!

• פותח הנושא ESTI.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתמונות עם החלב שאפו שהצלחת לתמרן גם לצלם גם לשפוך ולתפוס את הזמן המדויק של השפיכה
בקטנה החלב תופס לי מידי את העין.
הי קודם כל תודה על הביקורת
חיכיתי לזה..
זה באמת היה מורכב לתזמן את ה לכן עשיתי על צילום אוטמט
דבר שני אני חושבת שאת צודקת שמתי לב לזה בדיעבד
חשבתי שבגלל שהרקע כולו לבן
הדגש יהיה על העוגיות
אבל טעיתי..
אגב זה עוד דבר שהיה מורכב מבחינת הצילום ליצור קומפזציה שתדגיש את העוגיות ולא את הסט

• הוסף לסימניות
כבר נתתי לך מלא ביקורת וחו"ד,
אבל נשאר באחרונה,
טעייייים :p
הטעם יוצא החוצה מהתמונה, הקומפוזציות יפיפיות נכונות ומגרות,
כיף להסתכל :)

• הוסף לסימניות
וואו אסתי
פשוט מושלם!!!
אהבתי את הקו הנקי
יש רק כמה תמונות שהייתי ממליצה לך לסדר בעריכה
בתמונות של השקדים והתפוחיות הייתי טיפה מסדרת בלייטרום את הנושא של השאדוס (צלליות) וטיפה בוויט באלאנס

• הוסף לסימניות
כבר נתתי לך מלא ביקורת וחו"ד,
אבל נשאר באחרונה,
טעייייים :p
הטעם יוצא החוצה מהתמונה, הקומפוזציות יפיפיות נכונות ומגרות,
כיף להסתכל :)
תודה רבה!!
וואו אסתי
פשוט מושלם!!!
אהבתי את הקו הנקי
יש רק כמה תמונות שהייתי ממליצה לך לסדר בעריכה
בתמונות של השקדים והתפוחיות הייתי טיפה מסדרת בלייטרום את הנושא של השאדוס (צלליות) וטיפה בוויט באלאנס
תודה על הביקורת הני..

• הוסף לסימניות
וואו, פרוייקט מדהים! מקצועי ממש ומגרה מאד...

• הוסף לסימניות
ואווו כמה שזה יפה!!

וההוכחה שהתמונות עושות את העבודה-
באלי כזה
ועכשיו

העגיות ממש יוצאות מהתמונות

הכל כ"כ נקי ומלא סטייל

שאפו!

יופי של תמונות

• הוסף לסימניות
ואווו כמה שזה יפה!!

וההוכחה שהתמונות עושות את העבודה-
באלי כזה
ועכשיו

העגיות ממש יוצאות מהתמונות

הכל כ"כ נקי ומלא סטייל

שאפו!

יופי של תמונות
ואי תודה
חבל לי שאין מי שיתן לי הערות פה
מאוד חשוב לי להתקדם ולהשתפר לפעמים הבאות
@יעל אייזיקוביץ @פייגי זקס מענין אותי מה יש לכן לומר על זה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה