טעימה מאלבום דיגיטלי, ולא של חלאקה

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 462.6 · צפיות: 53
  • 5.jpg
    KB 602.8 · צפיות: 49
  • 7.jpg
    KB 324.9 · צפיות: 35
  • 15 (2).jpg
    KB 378.4 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
כיפי!! אהבתי.

• הוסף לסימניות
מהמם ויצירתי..... אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!! אחת אחת!!

לי באופן אישי, מפריעה הנשיקה בפה. אל תקחי את זה אישי, זה באמת נפוץ היום ונראה לי שאיבדנו את הרגישות...
מסכימים איתי?

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד מאוד!
הצבעים נראים קצת דהויים, אולי בגלל ההעלאה,
אבל - מהמם!

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיצוב הגרפי העדין שמשלים ומעצים את התמונות ולא....

ו...רוצה עצה קטנטונת?
כדי שהחיבור של הלב (תמונה מס' 2) יהיה כמו סוף של קו ולא קטוע כזה תשברי בנקודה הזו את הצורה, (באילוס'-חץ לבן ובסרגל למעלה לחיצה על המספריים)
הצלחות.

• הוסף לסימניות
ד"ש מהילדות ,מתוקות כמו תמיד
צילום עשר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1086211:
אהבתי את העיצוב הגרפי העדין שמשלים ומעצים את התמונות ולא....

ו...רוצה עצה קטנטונת?
כדי שהחיבור של הלב (תמונה מס' 2) יהיה כמו סוף של קו ולא קטוע כזה תשברי בנקודה הזו את הצורה, (באילוס'-חץ לבן ובסרגל למעלה לחיצה על המספריים)
הצלחות.

זה בחלט מפריע,
בנוסף, רואים בצד ימין את החיבור בין 2 התמונות.

• הוסף לסימניות
מעולה ... גם העריכה ועוד יותר הצילום, התאורה, החיתוכים, הזוויות ...

בשביל שיהיה קל יותר להנות מהתמונות, תערכי את ההודעה, תלחצי על אייקון הסיכה ולמטה ב"בחר הכל", ככה זה יופיע באשכול עצמו.

• הוסף לסימניות
סגנון חמוד לילדות :)
בתמונה של הכורסא - עם מסיכה בשכבה של הציורים - תמחקי טיפה מהענן שעולה על השיער של הקטנה.
ובתמונה אחריה - לא הייתי שמה את החוט ש"נתקע" בראשים - משאירה טיפה יותר מרווח - ושמה אותו מעל הכל.

הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1086204:

לי באופן אישי, מפריעה הנשיקה בפה. אל תקחי את זה אישי, זה באמת נפוץ היום ונראה לי שאיבדנו את הרגישות...
מסכימים איתי?
אנחנו יצרנו את הרגישות, וככל הנראה איבדנו אותה
עיינו משלי כ"ד במצודות, זוהר פקודי רנ"ד, רש"י שיר השירים פרק א פסוק ב. ועוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1086204:

מסכימים איתי?

אישי? ממש לא! נקח לתשומת לב....
ותודה על הפרגונים.

• הוסף לסימניות
הגרפיקה בטוב טעם! מאיפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;1086333:
את הגרפיקה עשתה שיפי רפפורט- מוכשרת!!!!

מהניקים פה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה