כללי טעימה מהפונט החדש "פאר הדור" שבגימוריו, וחו"דעתכם

• הוסף לסימניות
ועל איזו ל אתם ממליצים ??

מצרף גם פידיאף לאלה שמחפשים את הברטלך'יים.

תודה!

קבצים מצורפים

• פאר הדור.png
    KB 72.3 · צפיות: 19
  • פאר הדור.pdf
    KB 15.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אני אלך על השלילי
1 לא

• הוסף לסימניות
לדעתי 3 המתאים ביותר

• הוסף לסימניות
2 יפה

• הוסף לסימניות
ההבדל בין 2 ל-3 זה ה"י" העליונה של "ל"

נכתב ע"י חיטובים;1775513:
לדעתי 3 המתאים ביותר

ובאמת אני רואה יותר התאמה בל 3 מבחינת העובי וההתאמה עם הפונט.!
אך לעומת זה הי הקטנה בל מס' 2 יותר יפה מבחינת ראווה כפי שרובם בחרו.
וה"ל" ה1 היא יותר יחודית.

מסקנתי מכיון שזה אות ראווה יותר הייתי נוטה ל"ל" "הראוותנית" יותר של 2 או היחודית של 1

ליבי בוחר גם בל' 2.

תודה למגיבים
אני אבקש עוד כמה חו"ד בהמשך..

• הוסף לסימניות
פאר הדור. לא פחות.
למה זה מרגיש לי כמו שפע קלאסיק שחטף 'טלטול'?

• הוסף לסימניות
תמתין ותראה את הפונט המלא!

ותראה שלא היה נענוע, לא של שפע, ולא של קלאסיק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה