טעימה מפרויקט "אסיף" - עתון משפחה

• הוסף לסימניות
יש לך טעם מיוחד בציורים. המון המון אוירה וחיות.

נהנה לראות אותם כל פעם מחדש [בין היתר-] ב'שלום לעם'..

הצלחות!

• הוסף לסימניות
קראתי חלק גדול מהסיפורים, נהנתי מההתאמה וההשלמה בין האיור לסיפור.
עבודה יפה.
מבחינת פרוייקט, אחלק את תגובתי לשני חלקים:
1. לא ראיתי חידוש גדול בפורמט מבחינת העובדה שאת כל סיפור מלווה ציור יפה. זה בעיני הדבר הרגיל. החידוש הגדול מתבטא בסיומת של המגזין שבו אבימי מדבר על תהליך היצירה. (בעיני חסר שם קצת פירוט, היה מקום ליותר, ושלושת הציטטות של פיקאסו גרמו לי להרהר באחוזים שהוא הולך לקבל, הייתי שמח יותר לו היית משתמש בשורת החתימה שלי במקום אחד מן הציטוטים של הפיקאסו המנוח)
2. תגובות הסופרים לציורים מיותרות, מחד: אם הצייר התחבר לציור, והוא מודה על כך למאייר זה אומר שהמאייר עשה עבודה טובה, את הכתיבה החיובית הזאת הוא יכל לתמצת במשפט קצר: "אבימי היקר, תודה רבה, אין לי מילים". ההתנסחויות המאולצות לא מספרות לי דבר על התהליך אלא רק משתפות אותי בפיסת מידע מיותרת בעיני.
מאידך: אם הסופר לא נהנה מהשילוב, (ועם כל הכבוד לגדול המאיירים בפורום, אבימי היקר) המכתם בקצה הסיפור לא יישמע טבעי, והוא ייכתב רק בעקבות דרישת המערכת לשלמות הפרוייקט על פי דמיונה של העורכת. (חלק זה היפותטי למדי..)
בקיצור, עבודה יפה של אבימי, פרוייקט בינוני מצד מערכת העיתון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1781753:
אור הירח או הזרקור שמירה מבחוץ.

לפי זווית אלומת האור -
צריך לראות קו אור לכל אורך הסורג ולא רק בחלק התחתון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1782506:
קראתי חלק גדול מהסיפורים

האם לדעתך כדאי לרכוש אותו לחג?
מבחינת מוסף סיפורים? ושאר החלקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1782580:
האם לדעתך כדאי לרכוש אותו לחג?
מבחינת מוסף סיפורים? ושאר החלקים?
כדאי

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, חג שמח!

• הוסף לסימניות
///כפל, סורי

• הוסף לסימניות
ילדים מה קורה פה?
חשבתי שאמרתי להכנס למיטות

• הוסף לסימניות
אבימי
פעם ראשונה שאני אוהב לקרוא את מוסף הסיפורים של משפחה.
הציורים שדרגו אותו.
למה מחקת את התגובה לדבריו של קקטוס?
היה בדבריך הרבה צדק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1782725:
למה מחקת את התגובה לדבריו של קקטוס?
היה בדבריך הרבה צדק.
לא מגיע לי לשמוע, אפילו באישי?

• הוסף לסימניות
הציורים מדהימים! מוסיפים המון לציור!!
כל סיפור שסיימתי, דפדפתי שוב לראות את הציור.

רק לא הבנתי למה הס' של המילה אסיף מודגשת....
יכולים להחכים אותי?

• הוסף לסימניות
וואו! קראתי בשבת... את כל החוברת. פשוט פיצוצי!
רק לא ממש הבנתי איזה הבדלים צריך למצוא בעמוד האחרון. הזכיר לי את העלון בסמינר שדוחפים ברגע האחרון עוד איזה כמה עמודים (שיראה 'מלא') עם כותרת 'מהווי הסמינר' בפונט בגודל 50 מרוח על כל הדף ושתי תמונות מטושטשות מהסריקה...
חוצמיזה, הציורים מקסימים, מעניינים ומרתקים (והסגנון שלך לקילומטר, לא ראיתי איפה השינוי הפעם...) ולפיהם הלכתי על סדר הקריאה...
חכתי לפגוש את מלוא השנינות שלך בקטע שכתבת, פעם הבאה השתדל להתרסן פחות...

• הוסף לסימניות
אבימי האיורים שלך כמה שהם קלילים ואוריריים ככה הם משובחים
עבודה נקייה עם זויות מעולות

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי מהנהנים בחג מהמוסף, מהסיפורים- אבל הרבה יותר מהציור שמאחוריו..
תודה על התענוג הזה...
היה מדהים!!

• הוסף לסימניות
מדהים... תוצאות מקסימות ועושות חשק לקרוא. מאד נהניתי.
רק שקצת הפליא אותי, היד של הכנר בבית התל אביבי, (זו שמחזיקה בחלק העליון של הכינור)כיוון האצבעות ---הפוך. או לפחות נראה ככה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה