טעימה קטנה מאלבום חורף (ילדה בת 7)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
חסר לי הפרדה יותר מהרקע
ככה זה מתערבב לי עם הילדים

• הוסף לסימניות
רקע מאוד מקורי!
אבל רוב התנוחות נראות מאולצות..

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
הרקע מהמם!!
והילדים מתוקים!!

• הוסף לסימניות
הקטנה שם עם הקוקיות שבתה את ליבי...
רקע מדליק

• הוסף לסימניות
החיוכים שלהם כובשים
רקע יפה
סט מקסים אהבתי מאוד

• הוסף לסימניות
הצעה לצילום באוירה כזו:
לשים פנל מקרש מחוספס, הגבס הדקורטבי הזה לא קשור לסגנון ו"מלמד" שמדובר ברקע מדפס. אם לא הוא זה היה נראה בקתה אמיתית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moria6780;1441085:
הצעה לצילום באוירה כזו:
לשים פנל מקרש מחוספס, הגבס הדקורטבי הזה לא קשור לסגנון ו"מלמד" שמדובר ברקע מדפס. אם לא הוא זה היה נראה בקתה אמיתית

צודקת לגמרי. זו התכנית שלי כבר מאז שהגיע הרקע.
אני פשוט צריכה ללכת לאיזה נגריה או משהו. ולא מגיעה לזה....
אז בינתיים צילמתי עם מה שיש. אבל בקרוב בעז"ה זה גם יגיע.

• הוסף לסימניות
איו
רקע מדהים!!!!!!!!
ילדים מטריפים!!!!!

לי אישית התנוחות ממש לא נראות מאולצות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה