טעימה קטנה מההכנות שלי לפסח...

• הוסף לסימניות
במקום לקרצף פנלים ולהשליך תכולת ארונות או לזלול את כל החמץ שבארונות - אני יושבת ומציירת ומציירת ומציירת בקצב מסחרר ובלחץ מטורף להספיק לעמוד בכל הדד-ליינים הלחוצצצצים!...
אז הנה, סוף סוף אפשר לברך על המוגמר של אחד מהפרויקטים הלחוצים האלו של ערב פסח:eek: (אין אייקון מותש ונאנח לרווחה, עייף אך מרוצה? זה הכי דומה שמצאתי...)
איור סיפור קומיקס לארגון מיוחד של חב"ד. חייבת לציין שהעלילה מרתקת, והמסרים החשובים העולים מן הסיפור מועברים בו בצורה חכמה ומיוחדת מאוד!
להנאתכם ולשיפוטכם - העבודה השחורה שמאחורי הקלעים (פעם ראשונה שאני עובדת כך - מסקצת ביד וסורקת למחשב להמשך עבודה), והעבודה הלבנה - התוצר הממוסגר:)

מיותר לציין שכ-ל הזכויות שמו-רות!
אין להוריד ואין להעביר ואין לעשות שום שימוש שהוא.

• הוסף לסימניות
בתיהההההההההההה!
איזה מדהים!
עבודה מטורפת ונהדרת!
איזה כיף זה הסיפוק של אחרי, נכון?

תמשיכי ליצור ולהפתיע את העולם!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
מדהיםםם!!
איזה כיף לך שכבר סיימת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנמה;2514161:
מדהיםםם!!
איזה כיף לך שכבר סיימת...

הלוואי שסיימתי:eek:
עדיין יש הרבההההה עבודה!
איך מספיקים הכל עד פסח????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2514138:
בתיהההההההההההה!
איזה מדהים!
עבודה מטורפת ונהדרת!
איזה כיף זה הסיפוק של אחרי, נכון?

תמשיכי ליצור ולהפתיע את העולם!
ים הצלחות

תודה יפית, ואכן - אם לא הסיפוק שאחרי, בטוח הייתי פורשת באמצע... כל עמוד מוכן נתן לי חשק להמשיך לעמוד הבא, איך אמרתי למלא? הפרויקט הזה הותיר אותי עייפה, בהחלט (הרבה לילות של עבודה) אך מרוצה, ב"ה!

ואם כבר - אז תדעי לך שכל שבוע אני מחפשת אצל חמותי את המודיע הצעיר רק בשביל לעיין בקומיקס שלך!
ניכרת ההשקעה, ואני נהנית מהיצירתיות, הזויות מבט, פרספקטיבה וכו'.
תמשיכי להצליח בגדול!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2514298:
תודה יפית, ואכן - אם לא הסיפוק שאחרי, בטוח הייתי פורשת באמצע... כל עמוד מוכן נתן לי חשק להמשיך לעמוד הבא, איך אמרתי למלא? הפרויקט הזה הותיר אותי עייפה, בהחלט (הרבה לילות של עבודה) אך מרוצה, ב"ה!

ואם כבר - אז תדעי לך שכל שבוע אני מחפשת אצל חמותי את המודיע הצעיר רק בשביל לעיין בקומיקס שלך!
ניכרת ההשקעה, ואני נהנית מהיצירתיות, הזויות מבט, פרספקטיבה וכו'.
תמשיכי להצליח בגדול!!

וואו, תודה!
כל כך שמחה לשמוע!!!
רק שה'ניכרת השקעה' מזכיר לי את הערות של המורה על המבחנים בדקדוק---- וואפבבב:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2514486:
וואו, תודה!
כל כך שמחה לשמוע!!!
רק שה'ניכרת השקעה' מזכיר לי את הערות של המורה על המבחנים בדקדוק---- וואפבבב:eek:

אם את אומרת ככה אז זה סימן שאת לא מכירה אותי!
אני לא משחררת סתם מחמאות, אם אמרתי אז התכוונתי באמת ולרובד הכי עמוק לא במשמעות הרדודה שלו חלילה...
ובעיני מחמאה כזאת של 'ניכרת השקעה' מבטאת הרבה מעבר ל'פחמימות הריקות' של ה'מדהים' ו'מאלף' וכדו', רק מי שמציירת קומיקסים יודעת להעריך את ההשקעה שעומדת מאחורי כל קומיקס...!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2515115:
אם את אומרת ככה אז זה סימן שאת לא מכירה אותי!
אני לא משחררת סתם מחמאות, אם אמרתי אז התכוונתי באמת ולרובד הכי עמוק לא במשמעות הרדודה שלו חלילה...
ובעיני מחמאה כזאת של 'ניכרת השקעה' מבטאת הרבה מעבר ל'פחמימות הריקות' של ה'מדהים' ו'מאלף' וכדו', רק מי שמציירת קומיקסים יודעת להעריך את ההשקעה שעומדת מאחורי כל קומיקס...!

הגעת אותי--------:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה