טעימה קטנה...

• הוסף לסימניות
מפרוייקט כייפי שאני עובדת עליו כרגע.
מה אומרים?:)
חנוכה שמח!

כמובן אין להוריד ו/או כל שימוש אחר.
סקיצות ילד001.png
סקיצות ילד001.png
ריגשונים.png

קבצים מצורפים

• ריגשונים.jpg
    1.2 MB · צפיות: 85
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע למה אי אפשר לצרף את הקבצים פתוחים? כלומר שרואים אותם ישירות ולא כקובץ.

• הוסף לסימניות
איזה ילדים מתוקים!
והריגושונים חמודים ועדינים כאלו (הייתי מטשטשת את העיגולים בלחיים בכועס )

ואם תעלי PNG זה יפתח אוטומטי.

• הוסף לסימניות
איזה ילדים מתוקים!
והריגושונים חמודים ועדינים כאלו (הייתי מטשטשת את העיגולים בלחיים בכועס )

ואם תעלי PNG זה יפתח אוטומטי.
תודה רבה גם על המחמאות וגם על העזרה!

• הוסף לסימניות
אמרתי לך כבר אז ואני אגיד לך שוב..חמוד חמוד חמוד! מהמם!

• הוסף לסימניות
בובות בובתיות ומתוקות!
תודה ורד!! כייף תמיד לשמוע ממך ;)
אוהב את הסגנון...
אשמח אם תוכל גם להגדיר מה אהבת בסגנון (זה למיקוד עצמי) :)
ואוא
איזה דבש
דמויות כובשות, אהבתי את הסטייל הבוהק שלהם.
תודה רבה, אשמח שתבהירי לי למה את מתכוונת ב "בוהק" ;)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה