טעימות מהתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
אה... אני מזהה..... זה ספר מדהים!!!!!!
תחכו לו בחניות כשיצא!!! הסיפורים מדהימים...!!!!
רק אספר שלסופרת שלו יש כבר ספר מוצלח מאד כבר בשוק!!!!!
וכמובן אין כמו הציורים שלך!!!!!! התלהבתי מתשומת הלב לפרטים הקטנטנים מהמתיקות שנוטפת....
תמשיכו להצליח....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;953054:
אה... אני מזהה..... זה ספר מדהים!!!!!!
תחכו לו בחניות כשיצא!!! הסיפורים מדהימים...!!!!
רק אספר שלסופרת שלו יש כבר ספר מוצלח מאד כבר בשוק!!!!!
וכמובן אין כמו הציורים שלך!!!!!! התלהבתי מתשומת הלב לפרטים הקטנטנים מהמתיקות שנוטפת....
תמשיכו להצליח....
אשמח לשתף גם בכריכה לכשיתאפשר, בעז"ה.

• הוסף לסימניות
הצביעה רכה ונעימה כל כך, הקווים עליזים ומלבבים, והפרטים מדוקדקים בלי הנחות.
הכי אהבתי את הג'ירפה- מוקפד מוקפד אבל לא קפוא.
(מצחיק אותי שאני יושבת פה ונותנת ציונים... מי אני בכלל?)

• הוסף לסימניות
מדהים בהחלט

הילדה במראה:
לדעתי השיער שלה נעשה באפקט שגורם לי לטישטוש וכאב עיניים נסי ללא אפקט (תסתכלי במשך חצי דקה על השיער ותביני על מה מדובר)

מאוד מאוד יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;953178:
מדהים בהחלט

הילדה במראה:
לדעתי השיער שלה נעשה באפקט שגורם לי לטישטוש וכאב עיניים נסי ללא אפקט (תסתכלי במשך חצי דקה על השיער ותביני על מה מדובר)

מאוד מאוד יפה
ההקטנה גורמת לזה כנראה.
ולא ידוע לי על אפקטים..(:

• הוסף לסימניות
אני חולמת על היום בו אעטף בהשראה ואשגר לאור עולם איזה ספר ילדים מלווה באיורי הקסם שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;953189:
אני חולמת על היום בו אעטף בהשראה ואשגר לאור עולם איזה ספר ילדים מלווה באיורי הקסם שלך.
תודה!
זה מחמיא! [חסר רק השראה?:)]

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות המפרגנות, מקווה לשתף בעוד בהמשך.[בעז"ה!]

• הוסף לסימניות
שגעון!!!!
להתעמק בלי להפסיק....
יש כאן המון פרטים.... מאלף!

• הוסף לסימניות
איזה מתוק זה. מקסים ומיוחד

• הוסף לסימניות
עצרתי נשימה לרגע...
מיוחד במינו!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;952527:

מיוחד!!
השערות של הסוסון פשוט וואו!!
איך עשית אותן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;953465:
מיוחד!!
השערות של הסוסון פשוט וואו!!
איך עשית אותן?
זה ג'ירפון..;)
השערות-מריחות שונות והכפלתן, עד כמה שזכור לי.

• הוסף לסימניות
אוהווווו
את אלופה!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איזה יופי.. כל ציור- מושלם! צביעה מטורפת.. תמשיכי לשתף!

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים . הילדים [ולא רק] מסתכלים בלי סוף בספרים הקודמים שציירת. תעדכני אותנו כשיוצא לשוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה