דרוש מתכון טעימת בוקר לילדים לפני שיוצאים מהבית

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות (ומתכונים) לדברים טובים ועימים בריאים ומזינים שאפשר לתת לילדים לאכול בבוקר לפני שיוצאים מהבית.
משהו קטן בטעם של בית שנותן כח להתחיל את היום.
עדיפות לדברים שאפשר להקפיא ולשלוף..

• הוסף לסימניות
עוגיות קוואקר עם פיצוחים/שוקולדציפס/חמוציות
היה לי פעם מתכון מדהים שנעלם לי. שדוחסים את התערובת בין 2 כוסות אם יש למישהי אשמח ממש

• הוסף לסימניות
קורנפלקס שוגי- שמים קורנפקס טחון+ שוקולד חלב בשקעים בצורת מלבן, מקפיאים ובבוקר שולפים, טעים ומעורר!
לפעמים פשוט פירות חתוכים- ענסים, תפוח, אגס.
עוגיות ביתיות- עוגיות גרנולה וכו'
בימים ראשון, שני, שלישי- נשאר מהעוגת גבינה של שבת והם מקבלים כל אחד פרוסת עוגה.

• הוסף לסימניות
אצלי הם צורכים משהו משביע אחרת לא שורדים עד הפסקת אוכל,
אני מכינה עוגיות תמרים/ריבה
לפעמים עוגיות הפתעה - אותו רעיון רק מחביאה את המילוי בצורה שלא רואים אותו ואז זה יכול להיות ממולא בתמרים/ריבה/שוקולד/חמוציות/ואני אשמח לעוד רעיונות....
ניסיתי פירות - לא שבעו....
אז לפעמים אני נותנת גם וגם..........

• הוסף לסימניות
אצלי הם צורכים משהו משביע אחרת לא שורדים עד הפסקת אוכל,
אני מכינה עוגיות תמרים/ריבה
לפעמים עוגיות הפתעה - אותו רעיון רק מחביאה את המילוי בצורה שלא רואים אותו ואז זה יכול להיות ממולא בתמרים/ריבה/שוקולד/חמוציות/ואני אשמח לעוד רעיונות....
ניסיתי פירות - לא שבעו....
אז לפעמים אני נותנת גם וגם..........
יכול להיות שהילדים שלך גדולים (מעל כיתה א') ? כי אז יש להם הפסקת אוכל מסודרת ו"אסור" לאכול לפני כן
מאוד הגיוני לצרוך משהו משביע הם פשוט כמונו
לדעתי מה שאת מכינה זה מעולה ואם הם זורמים איתך עם כל סוגי המילויים האלו הם ממש ילדים טובים!
אולי תרצי שדרוג לעוגיות תמרים: אני מכינה בצורת רולדה - בצק פריך פרווה, מרדדת למלבן גדול ומורחת ממרח תמרים ואחכ אגוזים קצוצים, מגלגלת ופורסת לפני האפייה.
דרך אגב הייתה לי מורה מאוד מעניינת , שגדלה בבית עם עשר ילדים וכולם היו מתיצבים אחרי התארגנות של בוקר בשעה 7:15 לארוחת בוקר. אולי גם הילדים שלך, צריכים משהו יותר מעוגיות, כמו קורנפלקס עם חלב או פרוסה.

• הוסף לסימניות
* פנקייקס - אפשר להכין את הבלילה בערב, לשמור במקרר, ובבוקר לטגן (לתוספת בריאות - להוסיף לבלילה קוואקר דק).
* מאפינס (כמובן בהקפאה מראש).
* לחמניות ביתיות (בהקפאה מראש).
* לילדים מיטיבי לכת :) תמרים עם שקדים בפנים - זה אמנם לא מאפה בית, אבל מתוק, משביע ומלא אנרגיה.

• הוסף לסימניות
אני כל בוקר חותכת פירות העונה
זה גם טעים וגם משביע
ולוקח ממש אולי שתי דקות לחתוך לכל הילדים את הפירות
מה שכן חשוב לגוון לא כל יום אותו דבר לפעמים זה נמאס
אפשר יומיים תפוח ויומיים אגס אפילו גמבה עם מלפפון - הבת שלי ממש אוהבת
ובקיץ יש אפרסקים ונקטרינה - רק צריך לחשוב על זה שזה מלכלך את הבגדים ולמצוא פתרון כמו לתת מתי ששמים בגד כהה

• הוסף לסימניות
שייק עם פירות קפואים ואגוזים/שקדים
הפירות נותנים אנרגיה בצורה אמוזנת ובלי להקפיץ את רמות הסוכר והאגוזים מזינים את המוח ומספקים שובע לטווח הארוך
אני קונה פירות קפואים בחבילות של 2 קילו יש מישהו שמוכר ממש בזול. אפשר להכין מראש מנות של כל הסוגים וזה רק לשלוף ולזרוק לבלנדר, בדכ עם שקדים טחונים ומים ומתקבל מרקם קרמי עסיסי, בעיקר אם מוסיפים בננה.
לא צריך לשים חלב או יוגורט השקקדים והמים יוצרים מרקם חלבי

• הוסף לסימניות
רק להרגיע את האלה כמוני
אצלי קוביית שוקולד או סוכריה או כל משהו טעים שישחד אותם להתלבש מהר ולעוף להסעה
כן יש גם כאלה
כשיש לי בננה הם ממש אוהבים
וזה משביע

• הוסף לסימניות
"קפוא קפוא" מוכרים פירות (רובין\לנדא אאל"ט)
1747176331714.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה