טעינה עצלה באנגולר

• הוסף לסימניות
אני מנסה לעשות טעינה עצלה של קומפוננטות באנגולר ואני רואה שצריך ליצור דף ניווט (app-routing) ראשי
ולכל קומפוננטה שאני רוצה לעשות לה טעינה עצלה, אני צריכה להוסיף לה module שמכיל דף routing משלה,
יש דרך להמנע מזה?
כלומר לעשות טעינה עצלה של כמה קומפוננטות מאותו module? ושלא אצטרך ליצור עוד הרבה Modules?
או אם הניסוח שלי לא היה נכון,
איך אפשר לעשות טעינה עצלה של כמה קומפוננטות מאותו module?

• הוסף לסימניות
אין שום טעם במה שאת רוצה
כל הרעיון של הטעינה העצלה הוא לא לטעון קומפוננטות לפני שמשתמשים בהם
אז אם את שמה את כל הקומפוננטות במודול הראשי
הן נטענות מיד, ואז אין לך טעינה עצלה

• הוסף לסימניות
אהה, מבינה
אז הברירה היחידה היא ליצור module לכל קומפוננטה ובה היא תטען?

• הוסף לסימניות
לא לכל קופוננטה
אלה לכל יחידת קופוננטות
לא עושים טעינה עצלה לקופוננטה אחת
אין בזה טעם

• הוסף לסימניות
לפי מה אני מחלקת את הקומפוננטות שלי ליחידות?

• הוסף לסימניות
בעקרון תבדקי מה את צריכה לטעון ביחד, הרעיון של טעינה עצלה זה שאת טוענת את הקומפוננטה רק כשאת צריכה אותה, אז תנסי לחלק את זה לפי קומפוננטות שאת צריכה לטעון ביחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה