התייעצות טעינת רב קו דרך הטלפון

• הוסף לסימניות
אחד שאל אותי פעם, למה בכלל צריך רב קו, אפשר לעשות שיהיה עמדות שיזהו טביעת אצבע.
איך תשחיל את האצבע במכשיר של נדרים פלוס?:rolleyes:
ומה אם תרצה להעביר למישו את הרב קו? תצטרך להיפרד מן האצבע...?

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחחחחחח...

• הוסף לסימניות
איך תשחיל את האצבע במכשיר של נדרים פלוס?:rolleyes:
ומה אם תרצה להעביר למישו את הרב קו? תצטרך להיפרד מן האצבע...?
מצחיק בקושי, כמו שהתקינו במכשירי נדרים פלוס את המכשיר לסריקת רב קו, יתקינו את המכשיר לסריקת טביעת אצבע, דבר שקיים אגב ברוב ככל החברות - שם העובדים בבואם ובצאתם מן העבודה, מעבירים את טביעת האצבע שלהם, ובכך מאשרים את זמן כניסתם ויציאתם.

היא הנותנת, לא יהיה אפשר להעביר את הרב קו לאף אחד. לכל אחד יש רב קו אישי צמוד שלא יכול להאבד לעולם. אם לאחד אין כסף ברב קו, יהיה אפשר לשלם עליו משלך.

• הוסף לסימניות
זה נורא מסוכן להחזיק כזה מאגר.
אני אישית לא שם את הטביעת אצבע שלי בשום מקום-שיש לו חיבור לרשת.

• הוסף לסימניות
אם צריך לממש בעמדת כספונט אז בעצם לא עשינו כלום כי בדרך כלל איפה שיש כספונט ונדרים פלוס יש גם עמדת הטענת רב קו
לקטר זה התפקיד שלנו בה
גם למי שיש סמרטפון אם אין לו nfc האפליקציה לא מטעינה לו באמת והוא צריך לגשת לעמדת הטענה
אם כבר הייתי בודק תשלום חד פעמי דרך הטלפון הכשר שזה קיים באפליקציה ע”י סריקת ברקוד ובקלות אפשר לעשות בטלפון הכשר או לחלופין באותו דרך לתקף וירטואלית
אבל להטעין רב קו בלתי אפשרי

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה... אתם יודעים למי אפשר לפנות בנושא הזה מישהו אמר לי מקלב אבל אין לי מושג איך להגיע אליו..
באתר הכנסת חפש אורי מקלב- שם יש את כל הפרטים כולל מייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה