גם אצלינו במשפחה יש מישהו ככה מעל שנה. (אפילו יותר גרוע, כבר שנה לא אכלו דגים, בשר ביצים ועוד)
ואין מה לעשות עם זה?רק להתין
אני שנה ורבע אחרי
ורק עכשיו מסיימת עם כל הריחות והטעמים
נשאר לי רק ריח של בשמים שהכל מסריח
אם תמצאו, תגידו לנו...ואין מה לעשות עם זה?
להמתיןואין מה לעשות עם זה?
וואי איזה כיף לשמוע שיש עוד מישהו כמוני היית בטוחה שאני הלא נורמלית היחידה. כל ריח של ביצה מריח לי לפחות כמו הביוב שעלה על גדותיו...ולא מסוגלת להריח או לאכול ביצה בכל צורה שהיא
יש לה טעם מקולקל
ואני מריחה חצי רגיל וחצי ריח רע
משו מעורבב כזה
חוץ מלהשתתף בצערך אין לי איך לעזור, אולי יעזרו גם לי?!......
הי
אני גם בערך מהחגים
ולא מסוגלת להריח או לאכול ביצה בכל צורה שהיא
יש לה טעם מקולקל
ואני מריחה חצי רגיל וחצי ריח רע
משו מעורבב כזה
חוץ מלהשתתף בצערך אין לי איך לעזור, אולי יעזרו גם לי?!......
(לפעמים הייתי מעדיפה לא להריח בכלל כמו שהיה לי בהתחלה , עד שנשרף לי הבצל....)
איזה?לי חזר אחרי שבוע
לא יודע אם קשור אבל לקחתי הרבה ויטמינים
ויטמין די 25 טיפות של 1000 יחב"ל - (לספיגה טובה כדאי לקחת סמוך לשומן רווי כמו חמאה וכד')איזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים