עזרה טעם וריח

• הוסף לסימניות
מי שאיבד טעם וריח מקורונה ויש לו עצה בדוקה איך להחזיר
אשמח מאוד שישתף

• הוסף לסימניות
לכל אותם מאמינים !
הייתי בים למעלה מארבע פעמים לכל סוגי החופים לרבות ים המלח!(4 שעות)והים היחיד שסייע ובמקצת זה ים המלח!
תהנו! חופשה נעימה
ולזכור לא להתלונן אח"כ "למה לא עזר"!

• הוסף לסימניות
לכל אותם מאמינים !
הייתי בים למעלה מארבע פעמים לכל סוגי החופים לרבות ים המלח!(4 שעות)והים היחיד שסייע ובמקצת זה ים המלח!
תהנו! חופשה נעימה
ולזכור לא להתלונן אח"כ "למה לא עזר"!
אני הייתי פעם אחת ועזר לי לגמרי
אז יש כאלה שעוזר ויש כאלה לא ולא צריך לכתוב "לכל המאמינים"

• הוסף לסימניות
אני כרגע ביום השמיני לתחילת התסמינים
והתחיל לי שיעול עם קצת ליחה
מה מומלץ לקחת?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע: מה עושים עם ירידה בזיכרון עקב קורונה? תודה!

• הוסף לסימניות
4 חודשים ללא חוש ריח
יש למישהו/מישהי עיצה איך אפשר להחזיר??
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
לבשל שורש ג’ינג’ר עם מים שמכסים אןתו עד חצי אידוי-שהמים יהיו חומים, לשים מגבת על הראש והסיר ולשאוף. אחכ לשתות את החליטה

• הוסף לסימניות
אני מאד מאד מצוננת. ברוך השם ללא עוד תסמינים. בקושי מריחה. רק קרוב קרוב. האם זה נקרא איבוד חוש הריח.

• הוסף לסימניות
גם לי זה התחיל עם ירידה בריחת והייתי עדיין מריח מקרוב
זה כמעט ב100 אחוז קורונה
בעז"ה תעברו בקלות
לי כבר חזר ב80 אחוז טעם וריח ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה