מדיח כלים טעם של סבון מכלים שיוצאים ממדיח

• הוסף לסימניות
כן
יכול להיות בעיה באחד החומרים - מבריק או הטבלית
יש טבליות שצריך לשים אותם בתחתית המדיח ולא בתא המיועד

• הוסף לסימניות
אצלנו היתה בעיה כזו והתברר שזרם המים בדירה חלש מדי. אחרי שתיקנו את זה - טעם הסבון נעלם.

תבדקו אולי זו הבעיה אצלכם.

ואם שום דבר לא עוזר - יש טבליות למדיח בטעם שוקולד…

• הוסף לסימניות
יש מפיץ ריח כזה
מזכיר את המפיץ ריח של השירותים
1684304444724.png

• הוסף לסימניות
אצלנו היתה בעיה כזו והתברר שזרם המים בדירה חלש מדי. אחרי שתיקנו את זה - טעם הסבון נעלם.

תבדקו אולי זו הבעיה אצלכם.

ואם שום דבר לא עוזר - יש טבליות למדיח בטעם שוקולד…
יש מצב באמת שזה הזרם מים
איך תיקנו? יש לזה פתרון בכלל?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שיש סוגים מסוימים של כלים שמקבלים ריח נוראי, בעיקר פלסטיק פשוט וסיליקון, וכלים כאלה אני פשוט מעדיפה לשטוף ידנית

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שיש סוגים מסוימים של כלים שמקבלים ריח נוראי, בעיקר פלסטיק פשוט וסיליקון, וכלים כאלה אני פשוט מעדיפה לשטוף ידנית
נכון
מרית סיליקון
אבל זה קורה לי במחבת ובכלים של מכונת קפה

• הוסף לסימניות
ואם שניהם לא עוזרים, אפשר להתקין מגביר לחץ מים עצמאי בארון המים של הבניין.
שימו לב לבדוק את האופציה הזו, אני מכירה אישית משפחה שעשו את זה והתפוצצו להם הצינורות מרב לחץ.....
משהו נתקל בתופעה הזו?
תנסו לבדוק עם יש מספיק מלח ואם הוא נקי, לפעמים צריך להחליף את זה.

• הוסף לסימניות
שימו לב לבדוק את האופציה הזו, אני מכירה אישית משפחה שעשו את זה והתפוצצו להם הצינורות מרב לחץ.....

תנסו לבדוק עם יש מספיק מלח ואם הוא נקי, לפעמים צריך להחליף את זה.
?? מה הקשר מלח ?
אני בדיוק לפני קנית מדיח כלים אשמח להמלצות על מדיח טוב וגם דיס

• הוסף לסימניות
? מה הקשר מלח ?
המים עוברים דרכו ומתנקים.
במלח אין הבדל בין מדיח למדיח אז את יכולה להיות רגועה.
אבל לעניין הריח כדאי שתתייעצי באמת.

• הוסף לסימניות
המים עוברים דרכו ומתנקים.
במלח אין הבדל בין מדיח למדיח אז את יכולה להיות רגועה.
אבל לעניין הריח כדאי שתתייעצי באמת.
אז איזה מדיח אני יקנה כבר ממש התבלבלתי
תעזרו לי פליז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה