דרוש מידע טפות אף שעבר להם התאריך, עד כמה זה נורא?

• הוסף לסימניות
עד כמה נורא לקחת טפות אף שעבר להם התאריך או שלגמרי אסור כי זה עם נקרא שימוש פנימי ולא חיצוני כמו משחה שאז זה פחות נורא. מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
לא הייתי מתיעצת בפורום.
תתקשרי לבית מרקחת ותשאלי רוקח.
אני אישית לא הייתי לוקחת.
או שכבר לא עוזר כי החומר הפעיל כבר לא עובד
או שמסוכן.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין שום בעיה, כל התרופות אחרי שפג התוקף עוברות למדינות עולם שלישי....

• הוסף לסימניות
לדעתי אין שום בעיה, כל התרופות אחרי שפג התוקף עוברות למדינות עולם שלישי....
את אומרת את זה מידיעה או שכך את חושבת?
אני יודעת שתרופות שפג תוקפן מושמדות באופן מבוקר.
יש נוהל שלם של משרד הבריאות בענין.

• הוסף לסימניות
אני שאלתי רופאה לגבי טיפות אוזניים, והיא אמרה לי- מה את חושבת שהטיפות שנמצא אצלנו אנחנו זורקים אחרי חודש? (והכניסה לו טיפות שהיה לה שם...)

• הוסף לסימניות
אני שאלתי רופאה לגבי טיפות אוזניים, והיא אמרה לי- מה את חושבת שהטיפות שנמצא אצלנו אנחנו זורקים אחרי חודש? (והכניסה לו טיפות שהיה לה שם...)
עולם הרפואה לא מרויח מזה שאנחנו בריאים וד״ל..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה