טפטים לקיר איפה קונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1378853:
ולמי ששאלה כך נראה חצי קיר עם ראנר

אהבתי...............
זה בדיוק החלום שלי רק בצבעי תכלת פסטל שמתאים לחדר בנים.
מה זה הפאנל למטה??? כך קונים?
בקיצור כזה בדיוק כמה ואיך....
סליחה ששגעתי את "אות לי" אבל קלעתם לחלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1383979:
אהבתי...............
זה בדיוק החלום שלי רק בצבעי תכלת פסטל שמתאים לחדר בנים.
מה זה הפאנל למטה??? כך קונים?
בקיצור כזה בדיוק כמה ואיך....
סליחה ששגעתי את "אות לי" אבל קלעתם לחלום!

נו, נו, לנו יש חלומות יותר יקרים...:)
1. יש את זה גם בגווני כחול לחדר בנים למרות שהצבע שאת רואה הוא ניטראלי לחלוטין ומשמש כחדר אורחים, בחדר הזה יש גם שטיח, כסא וארגז מרופד שמשמש לישיבה ולאחסון משחקים כולם מרופדים בצבע סגל.
2. הפאנל הלבן שייך לרצפת הפרקט ולא קשור לטפט שעל הקיר.
3. 'כמה ואיך' - כל גליל טפט כ - 500 שקל (לקיר שלם צריך 2 גלילים לחצי קיר מספיק אחד) ראנר כ - 250 שקל.
הדבקה מקצועית - מכיוון שעשינו בכל הבית אין לי מחיר מדויק אבל אני חושב שהדבקת כל גליל עולה 250 שקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1384632:
נו, נו, לנו יש חלומות יותר יקרים...:)

אכן ...
זה מסוג החלומות הקטנים שמשלימים לי את ריהוט החדר....
ודווקא בדברים הקטנים גורמים לי להרגשה טובה של חידוש.

ושוב תודות על הכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1378378:
חבל שלפני חודשיים לא אמרת שאת מחפשת סחורה סינית..:)

תעשי מה שאני עשיתי, תזמיני את הטפט הכי איכותי שיש להם (כ - 60 $) תקבלי את זה אחרי 60 יום במשלוח חינם ולא תדעי אם זה מתאים לעטיפת מחברות או מתנות..

http://www.aliexpress.com/item/Non-...per-Textured-Home-Decor-Beige/2020918610.html

אוי לא! קניתי טפטים באלי אקספרס... הם באמת הגיעו אחרי 40 יום לפחות ועשו לי רושם נחמד מאד...
חיפשתי קצת הנחיות איך להדביק וגיליתי את ההודעה הזו...
זה גורף לכל הסינים? :confused:
באמת אין לי מושג איך נראה טפט ישראלי טוב...
http://www.aliexpress.com/item/Moon...en-wall-paper-papel-de-parede/1173176926.html

• הוסף לסימניות
לדעתי, לא כדאי לבד.
זו עבודה עדינה ודורשת מיומנות.
בטפט עם טקסטורה צריך לעבוד קשה כדי להתאים רצועה לרצועה שהקיר יראה כיריעה אחת ולא עשוי חלקים חלקים.
תמורת 150 שקלים הגיע אלי אדם מקצוען ועבד נהדר.
מקפיצה יש לכם מספר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה