נכתב ע"י ר.ב.;1307705:סליחה על ההקפצה.
אות - לי
מה המחירים עבור קיר אחד.
איפה זה דיזיין סנטר?
מי הדביק לכם?
יצא יפה?
אפשר תמונה?
יופי זה הערה טובה שהחכימה אותי כי אני בסך הכל מחפשת משהו נחמד לקיר בחדר שינה לא מחו"ל ולא בהזמנה.אם אתה לא זקוק לטפטים איכותיים במיוחד או המילה האחרונה באופנה כדאי להגיע לרח' העליה בת"א יש שם כמה חנויות שמוכרות טפטים עודפים במחירים הרבה יותר זולים.
בנוסף אצל מאיר'ס אתה לא קונה מהמלאי כל גליל מוזמן עבורך מחו"ל ואילו שם אתה קונה מהמלאי.
נכתב ע"י GTV;1378130:סליחה על ההקפצה...
משהו יודע אם קיימת איזשהי חנות לטפטים שיש אפשרות להזמין מקטלוג דרך המייל או דרך האתר ולקבל הביתה עם משלוח?
אני גרה באיזור בארץ שלא שווה לי לבוא למרכז בשביל זה וכל מידע בעניין יעזור לי מאד!
נכתב ע"י bason1661;1378311:איקאה - נתניה- ראשל"צ
נכתב ע"י ר.ב.;1378322:את בטוחה?
להלן טרי מהאתר...
כי גם אני חשבתי בכיוון אך הם כנראה לא חשבו.![]()
חבל שלפני חודשיים לא אמרת שאת מחפשת סחורה סינית..נכתב ע"י ר.ב.;1378141:יופי.....
אני עדיין מחפשת.
ובכלל ניסיתי לראות אם יש בעלי-אקספרס בסין ולא כ"כ הצלחתי למקד את חיפושי שם.
אהבתי!חבל שלפני חודשיים לא אמרת שאת מחפשת סחורה סינית..
תעשי מה שאני עשיתי, תזמיני את הטפט הכי איכותי שיש להם (כ - 60 $) תקבלי את זה אחרי 60 יום במשלוח חינם ולא תדעי אם זה מתאים לעטיפת מחברות או מתנות..
גם אני מצטרפת לשאלה תודהנכתב ע"י תמר1;1378439:מעניין אותי מה עדיף וגם מה זול יותר- טפט או קרמיקה לקיר?
בעיני הסיני היה נראה מעולה הגליל היה עבה וכבד..הזמנתי את המדביק טפטים הוא רק לקח את הגליל ליד, חייך אמר שלום והלך לדרכו..לדבריו אם הוא מדביק אותו הוא צריך לעבור לגור איתנו..נכתב ע"י ר.ב.;1378396:כי בסך הכל אני רוצה רק לחצי התחתון של הקיר בחדר ילדים כולה משהו ילדותי ונחמד וכבר מזמן התיאשתי מלמצוא במחיר שפוי. מדובר בחדר גדול של 12 מ"ר. וצריך לסובב את כולו פרט לארון...
נכתב ע"י תמר1;1378439:מעניין אותי מה עדיף וגם מה זול יותר- טפט או קרמיקה לקיר?
נכתב ע"י YG&K;1378787:גם אני מצטרפת לשאלה תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים