מקסימום יהיה לשנה הבאהאת בטחה שיגיע לך עד פסח?
למה?הטפט הגרמני שמוכרים בעור פלסט הוא ייצור מיוחד עבורם
בעל החנות השקיע הרבה למצוא את החומרים המתאימים והדבק הטוב ביותר במינון מדויק שגם יידבק היטב וגם ירד בקלות יחסית בלי להשאיר סימנים
קשה לי להאמין שעלי אקספרס יתן תוצאה דומה
לפי מה שאני שמעתי, הוא הראשון שעלה על הרעיון, ומכר את הרעיון לחנויות נוספות....זה לא ייצור מיוחד עבורו עם כל הכבוד![]()
את ממליצה על רוחב 65?איפה יש באליקאספרס ברוחב 65?
ראיתי רק 40
מה המחירים?מה סדר גודל של מחירים לטפט הזה?
יש לי אפשרות לקנות טפט גרמני מהמם עם המון דוגמאות, במחיר מצוין
אבל הוא מגיע בגלילים של 10 מטר
לא נשאר סימנים על השיש?הזמנתי מעלי אקספרס ולא הייתי צריכה להחליף שום שיש
הכל ירד אחרי החג, מבלי להשאיר סימנים
זה הטפט שהזמנתי: דגם w2904
ק"ש מנסיון![]()
42.44€ |10M Küche Holz Wand Aufkleber Tapete Filme Renoviert Schrank Kleidung Schrank Tür Desktop Möbel Wohnkultur|Tapeten| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
10 מטר זה לא הרב כשמדברים עם ציפוי שיש לפסח.מה סדר גודל של מחירים לטפט הזה?
יש לי אפשרות לקנות טפט גרמני מהמם עם המון דוגמאות, במחיר מצוין
אבל הוא מגיע בגלילים של 10 מטר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים