טפט לחדר ילדים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעת המבינים ועצתם:
יש לי חדר ילדים (2 בנים) הארון בצבע אפור בהיר וכחול נייבי-בהיר
המיטה בצבע כחול כמו של הארון
יש בחדר גם 2 כוורות באפור בהיר
ויש גם מיטת תינוק בצבע שמנת
מצורף שרטוט של החדר, מידותיו 3*3

האם לדעתכם טפט יוסיף ענין או יעשה בלאגן בעין?
מצורף כמה דוגמאות שמצאתי באליאקספרס מה דעתכם?
לא יודעת להחליט אם בכלל ואם כן על איזה קיר למקם אותו

שאלה נוספת-
חדר השינה שלנו די גדול וגם בו אני רוצה לשים טפט
המיטות מתחת לחלון, הראש מיטות מגיע ממש עד החלון ועל החלון מתישהו יהיה וילון בעה
השאלה שלי אם כדאי למקם את הטפט בקיר מעל המיטות כך שיראו בעצם רק 2 פסים משתי הצדדים או שעדיף אחד גדול על קיר גדול חשוף 3 מטר ריקים (יש בקיר הזה מזגן אבל זה לא נחשב)
צבע ורוד פודרה הולך עם עץ כהה אני חושבת זה נקרא אגוז חום? רוצה להוסיף כריות/תמונה/טפט כרגע החדר די ריק וזה מפריע לי

תודה ענקית למי ששרד עד פה ועוד יותר למי שיעזור :)

קבצים מצורפים

• חדר בנים.jpg
    חדר בנים.jpg
    KB 17.9 · צפיות: 45
  • עוד1.png
    עוד1.png
    KB 239.2 · צפיות: 42
  • משולשים2.png
    משולשים2.png
    KB 265.4 · צפיות: 46
  • משולשים1.jpg
    משולשים1.jpg
    KB 39.5 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
הדגמים שבתמונה רועשים מידי לחדר שינה, חלון מעל המיטה לפעמים לא נוח גם בגלל רעשים וגם בגלל קור וחום. בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי הטפטים האלה יותר מידי....בלאגן
יש טפטים יפים ב-שיין, אפילו לא על כל הקיר זה יכול להיות יפה

• הוסף לסימניות
תודה @SHILATI ו @גראסי#@
אשמח לקבל קישורים לטפטים בשיין לא מתמצאת שם

וכמובן הכוונה היתה לטפט על קיר אחד לא על כל החדר

לגבי המיטה מתחת לחלון ניסינו כמה כיוונים איך לסדר את החדר וזה היה נראה לנו הכי מוצלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

פעם ראשונה שאני נתקלת במוצר הזה באליאקספרס
לא מובן לי מהו ואיך מקבלים את המראה של הקיר המהמם הזה
תחכימוני?
:)

בקישור האחרון כתוב כך:

1) מפרט מוצר: 1 ק"ג/שקית

2) שטח שמיש: 4-6m2/Kg

3) חומר מוצר: סיבי כותנה, סיבים צמחיים

4) שטח ישים: סלון, חדר שינה, קיר רקע של חדר ילדים, וכו '.

5) אמצעי זהירות: שימו לב לאוורור לאחר ההתקנה על הקיר

הערה :

(1) שמור בפעם הראשונה.אל תצחצח חזק מדי.

(2) 48 שעות, אתה יכול לחיות מיד בלי לזוז

(3) הוסף 16 חתולים של מים (8 ליטר) לכל חבילה של 2 חתולים של כיסויי קיר. אם מדובר בבקבוק מים מינרליים של 500 מ"ל, הוסיפו 16 בקבוקים. לאחר שעתיים יש לצבוע את הקיר. אם השטח גדול, קח כמה דליים כדי להשרות בתורות. לגירוד שטוח ודק, מומלץ להבריש 4~6 מ"ר. לאחר הגירוד, פתחו את החלון כדי לאוורר ולייבש בהקדם האפשרי. בדרך כלל, הוא יתייבש תוך 1-2 ימים.
  • תודה
Reactions: ש.ב.א1 //
14 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה