גם אני ראיתי ובקשתי מהם תמונות ומחיריםמישהו שמע על כיסוי הפלא שמפורסם בכח הפרסום?
המחיר ל6 מ' 50 ש"ח.גם אני ראיתי ובקשתי מהם תמונות ומחירים
זה נראה בדיוק כמו טפט וכמעט אותו מחיר. לא כ"כ הבנתי מה הרעיון
אני משתמשת.טפט לשיש
מצטטת לך מה שכתבו לי:המחיר ל6 מ' 50 ש"ח.
במכירה הקבועה רוצים 20 ש"ח למטר.
איזה טפטים מוכרים אצלכם?מצטטת לך מה שכתבו לי:
5 מטר 60 ש"ח
3 מטר 40 ש"ח
עלות משלוח 20 שח
מכיוון שהייתי צריכה 6 מטר האפשרות היחידה הייתה לקחת 8 + דמי משלוח (טפטים מוכרים אצלינו ליד הבית)
כבר יצא לי אותו דבר.. (120 שקל)
השתמשת כבר?אני משתמשת.
זה מעולה, נוח לשימוש ולניקוי.
ויורד בקלות בלי להשאיר סימנים.
קניתי כאן:
השנה טרם.השתמשת כבר?
ירד בלי סימנים?
טפטים כהלכה- המקוריאיזה טפטים מוכרים אצלכם?
רוחב סטנדרט של טפט הוא 67 סמלכל אלו שמשתמשים בטפט, אשמח שתסבירו לי איזה רוחב גליל כדאי לקנות לשייש סטנדרט (63 ס"מ) צריך שהטפט יעלה על הקרמיקה קצת או שלא?
drive.google.com
המחיר ל6 מ' 50 ש"ח.
במכירה הקבועה רוצים 20 ש"ח למטר.
השאלה האם זה טוב.
באיזו עיר המשלוח?מצטטת לך מה שכתבו לי:
5 מטר 60 ש"ח
3 מטר 40 ש"ח
עלות משלוח 20 שח
מכיוון שהייתי צריכה 6 מטר האפשרות היחידה הייתה לקחת 8 + דמי משלוח (טפטים מוכרים אצלינו ליד הבית)
כבר יצא לי אותו דבר.. (120 שקל)
המחיר שלהם כמעט פי 2...ראיתי שיש בבדק בית בבית שמש
משלוחים לכל הארץ.
הוציאו קטלוג מוצרים שנתי מהמם
קטלוג בדק בית 2021.pdf
drive.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים