טפט מאליאקספרס לקיר סלוני

• הוסף לסימניות
לכל מומחי או מומחיות אליאקספרס
מחפשת טפט יפה בצבע אפור ככה עם מקרם
מישהו קנה טפט וגם הדביק אותו?
(כמובן לאו דווקא בצבעים שאני מחפשת, שואלת רעיוני, אם שווה לחפש בכלל)
אשמח לסיוע
תודה!

• הוסף לסימניות
הזמנתי בעבר טפט לקיר דוגמת בריקים, הדבקתי בקלות עם דבק טפטים. יצא מקסים.

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש לטמבור צבע שנקרא אפקט בטון
מישו שמע/ ניסה/ יודע להמליץ?

• הוסף לסימניות
אם את ירושלמית קנינו טפט ביופי של ריהוט (קניון רמות) טפט מהמם ואיכותי 15 מ"ר, ב99 ש"ח נדבק לקיר עם דבק לבן רגיל, (לא לגעת בדבק המיוחד של טפט שיש להם, יקר ולא מדביק) יש שם מבחר דוגמאות (המלצה נטו, אין לי מניות שם...)

• הוסף לסימניות
אם את ירושלמית קנינו טפט ביופי של ריהוט (קניון רמות) טפט מהמם ואיכותי 15 מ"ר, ב99 ש"ח נדבק לקיר עם דבק לבן רגיל, (לא לגעת בדבק המיוחד של טפט שיש להם, יקר ולא מדביק) יש שם מבחר דוגמאות (המלצה נטו, אין לי מניות שם...)
תודה.
יש לך אולי תמונה?

• הוסף לסימניות
תודה.
יש לך אולי תמונה?
בבקשה...
IMG_5037.JPG

• הוסף לסימניות
היה שם עוד דוגמאות?

• הוסף לסימניות
לכל המנוסות-
אני מנסה להבין איך מדביקים על הקיר
הרי הגליל לא מתאים לכל הרוחב-
כשאני חותכת ומוסיפה עוד חתיכה ליד אני מאבדת את האחידות ורואים שהרקע מורכב מחלקים חלקים...
הובנתי??

• הוסף לסימניות
לכל המנוסות-
אני מנסה להבין איך מדביקים על הקיר
הרי הגליל לא מתאים לכל הרוחב-
כשאני חותכת ומוסיפה עוד חתיכה ליד אני מאבדת את האחידות ורואים שהרקע מורכב מחלקים חלקים...
הובנתי??
הטפט שלי למשל היה ברוחב חצי מטר, וכשגמרתי חתיכה אחת מלמעלה למטה, התאמתי את החלק השני שיתאים לדוגמא ולא הדבקתי את הגליל כמות שהוא, ולכן צריך רזרבה עוד חצי מטר בגלל השאריות שלא מתאימות בגלל האחידות של הדוגמא, לגבי חלקים חלקים, בעבודה זוגית (א' למעלה וא' למטה) מדויקת מתקבל אחידות, ע"ע בתמונה למעלה (מורכב מ-4 חלקים), מקווה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
לכל מומחי או מומחיות אליאקספרס
מחפשת טפט יפה בצבע אפור ככה עם מקרם
מישהו קנה טפט וגם הדביק אותו?
(כמובן לאו דווקא בצבעים שאני מחפשת, שואלת רעיוני, אם שווה לחפש בכלל)
אשמח לסיוע
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה