טפט קיר מאלי אקספרס

• הוסף לסימניות
קניתי טפט באלי אקספרס, בעיני הוא נראה יפה וטוב. משיטוט פה בפורום כדי לראות איך להדביק פתאום ראיתי תגובות לא מחמיאות בעליל על איכות הטפטים משם.
מה דעתכם? האם מישהו מכיר את הסחורה שלהם? האם זה גורף לכל הטפטים מהאתר?
מה לעשות בעצם???:(
להדביק? להדביק לבד? יש המלצות על איש מקצוע לייעוץ?

עזרו לי... (מה'זה התרגשתי כשהטפט הגיע סוף סוף:mad::mad::mad:)

• הוסף לסימניות
טפט או ציור קיר?
לי יש ציור קיר משם, והוא מקסים לא יורד, שניה לאחר שהדבקתי רציתי להזיז קצת וכבר לא היה אפשרי
אבל שמעתי מאחיינית שלי שהיא קנתה גם מאלי וזה ירד, בדקתי וזה אכן ממוכר אחר.

• הוסף לסימניות
לא... זה טפט לכל הקיר. לא מדבקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שביט;1479106:
קניתי טפט באלי אקספרס, בעיני הוא נראה יפה וטוב. משיטוט פה בפורום כדי לראות איך להדביק פתאום ראיתי תגובות לא מחמיאות בעליל על איכות הטפטים משם.
מה דעתכם? האם מישהו מכיר את הסחורה שלהם? האם זה גורף לכל הטפטים מהאתר?
מה לעשות בעצם???:(
להדביק? להדביק לבד? יש המלצות על איש מקצוע לייעוץ?

עזרו לי... (מה'זה התרגשתי כשהטפט הגיע סוף סוף:mad::mad::mad:)

איכות ההדבקה קשורה לדבק ולפעולה - לא לטפט

• הוסף לסימניות
אוף איזה באסה!!
עלה לך יקר?

משתתפת בצערך!...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליזבט;1479308:
אוף איזה באסה!!
עלה לך יקר?

משתתפת בצערך!...

למה אתן מצטערות?:confused: אם תדביקי טוב עם דבק איכותי- בצורה ישרה וללא בועות - זה אמור להיות מצוין! לא מבינה ממה התאכזבת??

• הוסף לסימניות
כי אם הטפטים שלהם גרועים, לא איכותיים ומתקלפים במהירות אז חבל לי!
בטוח שזה קשור רק להדבקה?

• הוסף לסימניות
מה שכתבו פה, התכוונו למוצר מסוים שקנו והגיע טפט דקיק כמו עטיפה למחברות, אבל אם קיבלת טפט עבה כמו הטפטים הנמכרים בארץ, אין סיבה שזה לא יחזיק לך. (תפני לניק אות-לי הוא זה שכתב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה