כללי טפסים אינטראקטיביים באקרובט

• הוסף לסימניות
היכן אני יכולה למצוא חומר או קורס מזורז על בניית טפסים אינטראקטיביים באקרובט (כאלה שאפשר למלאת את הטופס על המסך, כמו בוורד)

• הוסף לסימניות
אני צריכה משהו יותר מעמיק. הטפסים הרבה יותר מסובכים ממה שהוא מציג והם בעברית

• הוסף לסימניות
כמה מורכבים? העבודה שם היא ממש קלה...
ורד, לא פתחתי את הלינק. אבל מנסיון קליל זה היה נראה לי ממש ממש ממש פשוט.

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת, למשל בניית טבלאות באקרובט..

• הוסף לסימניות
מצרפת קטע קטן מהטופס

קבצים מצורפים

• Untitled-1.pdf
    KB 22.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נו?
איזו חתימה את רוצה? תמונה?

ומה את רוצה לקבל מהמשתמש חזרה?

• הוסף לסימניות
כל השדות צריכים להיות שדות למילוי. מה החוקים אם יש? למספרים, לטקסט בעברית, חתימה של הלקוח, סימון "וי" בעיגולים.
ניסיתי לבנות את השדות לבד, אבל זו עבודת נמלים, לא יוצא הכי מדויק ואני לא בטוחה שזו הדרך. יש טפסים שבנויים מעמוד 1 ויש מ 14.
הטפסים אמורים לשבת באתר של החברה ואין לי מושג איך החברה שואבת את הנתונים.

• הוסף לסימניות
טפסים כמו שאת צריכה
עושים בדרימואיבר

אם את רוצה מורה פרטית (מעולה) באזור ירושלים
תפני אלי באישי

• הוסף לסימניות
מה הכוונה באישי. אני חדשה בעסק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה