כללי טפסים...

• הוסף לסימניות
שמעתי/ראיתי/נראה לי שניתן לבנות טפסים באינדיזיין (כמו בgoogle form) (קישור:https://www.google.com/intl/iw/forms/about/)

האם גם אינדיזיין יודעת איך עושים את זה?

אפיון: טופס פרטי לקוח למילוי ע"י הלקוח (לא דחוף מעבר אינטרנטי, זה יכול להיות על אותו חשב של קובץ הנתונים)
בטופס תשובות מילוי של...
1. בחירה אחת מתוך ריבוי אפשרויות
2. שורת טקסט ארוך/קצר
3. שורת מספר (טלפון/נייד וכדו')
4. שורת תאריך (זה עם עיצוב הסלשים...)
5. שורת דוא"ל תיקני (דורש @ וכו')
6. סיום מילוי הטופס ועיבוד לטבלת נתונים כמו אקסל או אקסס.

האם קיים? אם לא, מי יודע איך אפשר לבנות כזה טופס בתוכנה ידידותית כזאת שגם תיתן אפשרות לעיצוב מתפרץ ולא כזה כמו בגוגל?

• הוסף לסימניות
מצאתי ברשת מישהו
https://pdf.imkforms.com/
שנותן אפשרות כזו של מילוי על הקוץ עם הרבה אפשרויות
ביררתי, והוא לוקח 700 ש"ח לקובץ (לא סגרתי איתו, אולי מתאים לכם)

לגבי אינדיזיין, האפשרויות, עם כמה שידוע לי די מוגבלות
יש אפשרויות בחירה אבל לגבי אימות אימייל (שורה עם @) לא נראה לי שקיים
מה גם, שהעיצוב נראה ממש לא טוב
לא מתפקד עם עברית (נצמד לשמאל) ומשתשמש בפונט בסיסי בלבד

כאן בפרוג מצאתי משהו מהניקים שמוכר תוסף שמטפל בבעיה העיצובית בעזרת סקריפט שעולה 100-200 דולר

מקווים שעזרנו
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר להכין את הטופס באינדיזיין ולהוסיף את שאר הירקות באקרובט (אימות שדות וכו').
או שאפשר לעשות הכל באינדיזיין עם התוסף שלי https://www.id-extras.com/products/formmagic
(דווקא עם FormMaker, ולא FormMagic -- כי צריך להוסיף את האימות וכו'). מחירו כ-100 ש"ח לחודש, ללא התחייבות.
אשמח להדגים את השימוש בו לכל המעוניין.

• הוסף לסימניות
זה נראה מורכב נורא... נראה לי שאני יורד מאינדיזיין בקטע הזה, יש למישהו תתוכנה רעיון אחר לבנות טופס לרישום לקוחות עם פרטים מרובים ואימותים שונים, לא מורכב מידי, ושהנתונים יעודכנו בקובץ אקסל? (יש לי דרישות אהה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה