טקסטורה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני עובדת בעיקר על מנגה כך ששכחתי קצת פוטושופ :eek:
אני אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי איך מוסיפים מטריאל לציור בפוטושופ

TNX!

• הוסף לסימניות
מה-תמונת טקסטורה על שכבה ו-blending mode?
או לחיצה פעמיים על שכבה בשביל להכנס ל-סטייל השכבה ולשים ב-pattern overlay?
או שימוש ב-pach tool? (קיצור J)
לאיזה אחד כוונתך?

• הוסף לסימניות
האפשרות השניה
למה בשכבות אני אכן רואה שיש שם טקסטורה אבל על האיור עצמו לא רואים אותו בכלל?

• הוסף לסימניות
תבדקי את השקיפות אולי,
תעלי צילום מסך של ההגדרות של pattern ושל המסך + השכבות במקרה וזה לא עובד

• הוסף לסימניות
עדיין לא הולך
מצרפת צילום מסך

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    KB 647.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תדליקי את העין של השכבה וגם את העין של האפקט, ואז תגלי את הטקסטורה

• הוסף לסימניות
גם כשהעין דלוקה לא רואים כלום :eek:

• הוסף לסימניות
שוב: תעלי צילום מסך של ההגדרות של pattern
דרך אגדב, יש משהו מצויר בשכבה הזו? כי מהצילום שלך זה קטן ולא רואים שיש משהו

• הוסף לסימניות
הצלחתי!
תודה לכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה