טקסטורה של אבן ירושלמית ברזולוציה גבוהה?

• הוסף לסימניות
אודה מאד

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור משהוא
1
2

• הוסף לסימניות
בבקשה
צריך קצת לסדר חיבורים שעשו לא מספיק יפה..

קבצים מצורפים

• ירושלמית.jpg
    2.9 MB · צפיות: 189
  • הוסף לסימניות
אולי זה יעזור?
הכנתי את הטקסטורה הזאת לפני כמעט שנתיים לאחר שלא מצאתי בשום מקום משהו מספיק דומה לאבן ירושלמית... מאז אני משתמש בה המון.
מקווה שיהיה לתועלת.

קבצים מצורפים

• tubza.jpg
    1 MB · צפיות: 203
  • הוסף לסימניות
והנה הבאמפ...

קבצים מצורפים

• tubza_BUMP.jpg
    KB 852.7 · צפיות: 161
  • הוסף לסימניות
תודה רבה אנשים....עזרתם רבות. אם הייתי גר בירושליים הייתי הולך לצלם בעצמי...:)...פעם הבאה שאבקר שם אני אצלם ואצור טקסטורה ואשים כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pilgonico;1051231:
תודה רבה אנשים....עזרתם רבות. אם הייתי גר בירושליים הייתי הולך לצלם בעצמי...:)...פעם הבאה שאבקר שם אני אצלם ואצור טקסטורה ואשים כאן.

לא חייבים לגור בירושלים, אני צילמתי בבני ברק ליד ביתי יש כמה מבנים עם אבן ירושלמית, כעת בונים בניין חדש עם חיפוי אבן ירושלמי וברגע שיורידו את הפיגומים הבניין הזה יזכה ממני להרבה תמונות.

• הוסף לסימניות
18 שנה גרתי בבית כזה ירושלמי ומעולם לא חשבתי שזה בית מיוחד. ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1051242:
18 שנה גרתי בבית כזה ירושלמי ומעולם לא חשבתי שזה בית מיוחד. ;)

בשבילנו זה מיוחד, אבל בדרך כלל אנו לא מחפשים בניין בן 18 כי האבנים נראים ישן ומלוכלך, בניין חדש יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1051244:
בשבילנו זה מיוחד, אבל בדרך כלל אנו לא מחפשים בניין בן 18 כי האבנים נראים ישן ומלוכלך, בניין חדש יותר טוב.

בנין בן 80 או יותר ליתר דיוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה