טקסטורה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אשמח לקבל חו"ד ורעיונות איל לצייר את הסטרומה .
ולפני שתשאלו איך אני עבדתי,אז ככה:
סימנתי על הקיר ועברתי עם מכחול בצבע החום מסביב.
הכאב ראש מתחיל מזה שצריך כמה שכבות כדאי לקבל את האחידות.
שלוש פעמים כפול 6 קוביות(3 בכל צד) כפול דיוק בין העיטורים וקיבלתם שעות עבודה על כלום!
לא יכולתי להשתמש בשבלונה משום שהעיטור זה מעצם מה שנותר,ולא מה שנצבע.
יש לכם רעיון אחר?

קבצים מצורפים

• חדר שינה .jpg
    KB 193.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, אלגנטי.
כן היית יכולה להשתמש בשבלונה עם קצת השקעה, כלומר להכין שבלונה גדולה יותר מהריבוע ולחתוך ממנה את החללים החומים, כך שהעיטור הלבן ישאר בשבלונה. אבל עבודה כזו עם שבלונה גם יכולה להיות מסובכת אם נכנס קצת צבע מתחת. לכן צריך לעבוד עם צבע סמיך. ויש גם מה שנקרא "דבק ספריי" שקונים בחנויות מכשירי כתיבה ואומנות, מרססים על הקיר ומצמידים את השבלונה כך שלא תזוז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;784266:
יפה מאוד, אלגנטי.
כן היית יכולה להשתמש בשבלונה עם קצת השקעה, כלומר להכין שבלונה גדולה יותר מהריבוע ולחתוך ממנה את החללים החומים, כך שהעיטור הלבן ישאר בשבלונה. אבל עבודה כזו עם שבלונה גם יכולה להיות מסובכת אם נכנס קצת צבע מתחת. לכן צריך לעבוד עם צבע סמיך. ויש גם מה שנקרא "דבק ספריי" שקונים בחנויות מכשירי כתיבה ואומנות, מרססים על הקיר ומצמידים את השבלונה כך שלא תזוז.
קודם כל תודה על ההסבר המפורט,ברשותך אלמד מנסיונך.
איך מורידים את השבלונה בסיום העבודה-בלי לקלף את הקיר ?
האם אין לספרי צבע -ברק או משהו שמותיר סימן כלשהו בסיום העבודה?
האמת שהכנתי שבלונה-כפי שתארת,אבל ממפל(תכננתי לצבוע במרסס צבע)
אבל המפל מדי גמיש ומתגלגל והעיטור מדי דק,כי עם יש איזשהו הילה תמיד,כאן כבר לא היה נשאר עיטור.

• הוסף לסימניות
לכן כשעובדים עם שבלונה לא מורחים צבע בנדיבות על מברשת ספוגה, אלא סוחטים אותה מעט על דפנות הכלי ועובדים בטפיפות קטנות.
הקיר יצא מקסים בהחל ניכר שהוא מושקע.

• הוסף לסימניות
לגבי דבק ספריי- בדרך כלל לא משאיר סימן, את מרססת רק שכבה דקה, ולהקפיד שכל שטח השבלונה יכוסה. אבל כל משטח הוא אחר לכן שווה לנסות אותו בפינה נסתרת. אפשר גם להוסיף בצדדים סלוטייפ שמתקלף.
את השבלונה את יכולה להכין ממפל או שקף, זה מתקלף בקלות.
שמעתי גם על מישהו שעובד עם טפטים, ללא ספק זה הכי נח, השאלה רק לגבי קילוף הקיר. נראה לי שיש טפטים לא כ"כ חזקים שיכולים להתקלף בקלות, מה גם שזה לא נשאר על הקיר הרבה זמן.
עוד דבר חשוב: בשום אופן לא להוריד שבלונה לפני שהצבע התייבש לגמרי! אחרת הכל נמרח.
שיהיה לך בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אוהו הברקת עם הטפטים!
לגבי הצדדים-הייתי מחזקת רק עם מסקינטייפ(רחב לבן) כי סלטופייפ מקלף את הקיר.
מנסיון אישי להוריד את השבלונה מיד ולא לאחר היבוש.
ולמה?
כי עם נכנס טיפונת צבע מתחת לשבלונה\מסקינטייפ הוא יתקלף יחד עם הקיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;784398:
אוהו הברקת עם הטפטים!
לגבי הצדדים-הייתי מחזקת רק עם מסקינטייפ(רחב לבן) כי סלטופייפ מקלף את הקיר.
מנסיון אישי להוריד את השבלונה מיד ולא לאחר היבוש.
ולמה?
כי עם נכנס טיפונת צבע מתחת לשבלונה\מסקינטייפ הוא יתקלף יחד עם הקיר.
מה זאת אומרת יתקלף יחד עם הקיר? סתומרת יחד עם השבלונה?
אם את מורידה מיד את צריכה משנה זהירות, כשאני הורדתי מיד זה קצת נמרח, אולי הצבע היה קצת דליל.

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי לצביעה עם שבלונה בספוג טבול בצבע סמיך. יצא מצוין.

• הוסף לסימניות
מכיר את זה עשיתי את זה בחדר עבודה שלי... (לא ברמה גבוהה כזאת) וזה אכן דורש כמה שכבות. ולגבי שבלונה... זה מאוד מסובך ומורכב. התחלתי פעם משהו בשבלונה ולא ידעתי איך לצאת מזה

מדהים ויפה

• הוסף לסימניות
למה לא לצבוע קודם ריבוע חום- וכשמתיבש להניח עליו שבלונה- שצורת העיטור גזורה ממנה
ולצבוע בלבן?

• הוסף לסימניות
לגבי מסקינטייפ, כתבתי את זה בעבר, אני כותבת שוב: לפני ההדבקה שלו על הקיר את מדביקה אותו על מגבת, כך שיספוח אליו סיבים(שישי לב שכל השטח שיגע בקיר מכוסה) ואז הוא מתחבר לקיר חלש ויורד ללא עקבות.
יש גם דבק מיוחד שמשתמשים בו צבעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;784594:
למה לא לצבוע קודם ריבוע חום- וכשמתיבש להניח עליו שבלונה- שצורת העיטור גזורה ממנה
ולצבוע בלבן?
זה מתקבל פחות יפה נראה לי. רואים שהלבן מעל, אבל מי שלא כזה פרפקציוניסט ולא שם לב לדיוקים הקטנים זה בהחלט פתרון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;784594:
ולצבוע בלבן?
אם לחום ע"ג הקיר צריך 3 שכבות לאחידות ולאטימות .
ק"ו ללבן ע"ג חום...
אינני חושבת שזה מתקבל פחות יפה,אבל הדרך לתוצאה המושלמת-ארוכה הרבה יותר!
תודה לכולכם על העידוד והטיפים!

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד ומושקע..
אל הכי פשוט זה להזמין מדבקת קיר בדוגמא הרצויה.. סיפור של 2 ד' והקיר מקושט כרצונך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;785211:
מאד מיוחד ומושקע..
אל הכי פשוט זה להזמין מדבקת קיר בדוגמא הרצויה.. סיפור של 2 ד' והקיר מקושט כרצונך.
אכן חיפשתי,לא מצאתי מאגר דוג' לעינין(הכל חסום לי)
ולא יודעת אם הייתי מוצאת בגוון הרהיטים (כאן ישבתי בחדר וגיונתי עד שהגעתי לטון שבחרתי)
ולא בטוחה שהייתי מוצאת את התאמה לסיגנון החדר-שימי לב למוט הוילון.

בכלל,יש חן מיוחד לציור.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת... ולא שאני פוסלת! אך רק שתדעי-
אצלי אפשר במגוון צבעים, ופרט לקטלוג הקיים את יכולה לשלוח איזו דוג' שתרצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;785406:
סליחה שאני מתערבת... ולא שאני פוסלת! אך רק שתדעי-
אצלי אפשר במגוון צבעים, ופרט לקטלוג הקיים את יכולה לשלוח איזו דוג' שתרצי.
נשמע אטרקטיבי!
באמת חבל שלא ידעתי קודם לכן.
בדיוק עכשיו קיבלתי את אישור נתיב לאתר-למתענינים,זה מאושר מראש כאתר נקי.
וזאת לפי מהירות הפתיחה.
תודה בכל אופן,אולי בהזדמנות הבאה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה