טקסטורות של פסיפסים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
האם מישהו יכול לעלות או לשלוח למייל שבחתימה,
טקסטורות של פסיפסים.
תודה מראש,
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה למי ששלח,
תזכו למצוות.

הפסיפס שאני צריך הוא לכניסה לישיבה או לאולם אירועים וכדומה, שיהיה מונח על הרצפה.
שוב תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
מקווה יעזור לך

קבצים מצורפים

• bfbee6293d9ead7a39b3872657cebd01.jpg
    KB 68.4 · צפיות: 17
  • Bizzaza_Diffuse.jpg
    KB 643.8 · צפיות: 18
  • pedra portuguesa1.jpg
    KB 248.7 · צפיות: 18
  • dac82da3182a8b2a13e4692a52eaadb6.jpg
    KB 57.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
וואהו,
תודה לכל מי ששלח.
תזכו למצוות.

כמה חסד יש בפורום :)
מי כעמך ישראל.

• הוסף לסימניות
עם מיפוי נכון, זה יוצא פצצה!

קבצים מצורפים

• 1010.png
    KB 858.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הפסיפס הזה הוא בגודל של מרצפת, רואים את החוטים בין האבנים כאשר השטח שביניהם צריך להיות מכוסה במילוי.
לא הייתי שם טקסטורה כזו מבלי לבדוק קודם איך אני יכול להשתמש רק באבנים מבלי שיראו את הרשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1527665:
הפסיפס הזה הוא בגודל של מרצפת, רואים את החוטים בין האבנים כאשר השטח שביניהם צריך להיות מכוסה במילוי.
לא הייתי שם טקסטורה כזו מבלי לבדוק קודם איך אני יכול להשתמש רק באבנים מבלי שיראו את הרשת.

נכון מאד.

• הוסף לסימניות
אפשר למלא אותם בפוטושופ לפני ששמים אותם במאיה.

• הוסף לסימניות
מעניין אם טרייס ל-SVG יתן רק את מה שרוצים, ועם זה ליצור מסנן שיציג רק את האבנים.
אני תמיד מעדיף ליצור מפה של האזורים אותם אני רוצה כך שבקלות אפשר לסנן בתוכנה ולהציג את האבנים בלבד ובאזור השני לשים טקסטורה של בטון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה