כללי טקסטורת נייר ממוחזר-רקע

• הוסף לסימניות
הדיסק הקשיח קרס... ואיתו כל מאגרי התמונות שלי...
והצרה הכי גדולה-לא היה לי גיבוי!!!
אם משהו יכול לעזור לי להשיג רקע חשוב ושימושי שהיה לי,
רקע בצבע קרם/חום בהיר עם קימוטים וטקסטורה עדינה של נייר ממוחזר...
תודה למי שיכול לעזור.

• הוסף לסימניות
בבקשה

:)

קבצים מצורפים

• נייר ממוחזר.psd
    1.3 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
היה לי את זה מאחד ההורדות החינמיים, אולי זה היה יותר פוטו מוקטורי.
כמו תצלום של מייר עתיק. עם אור וצל מיוחדים, קימוטים וסיבים בנייר.
חיפשתי ב'גרפיקס' ב'בזארדיזיין' באתר של 'יהושע' מישהו יודע על אפשרות אחרת איפה אפשר למצא את זה?
אולי השגתי את זה מפרוג אבל אני לא יודעת איך עושים חיפוש לקובץ שהועלה פה.
אודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור(דחוף)
(אני צריכה לשחזר עבודה גדולה מקובץ ש'הלך ואיננו')

• הוסף לסימניות
זה יעזור?

קבצים מצורפים

• 05.jpg
    1.2 MB · צפיות: 16
  • 689514_90898653.jpg
    3.7 MB · צפיות: 13
  • newspaper.jpg
    KB 724.4 · צפיות: 16
  • newspaper1.jpg
    2.2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מנסה

קבצים מצורפים

• shutterstock_1880637.jpg
    KB 229.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הנה עוד

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    1 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני ינסה גם...

קבצים מצורפים

• captex6.jpg
    1.4 MB · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה