כללי טקסט אלפון ארצי, כללי לצורך תרגול?

• הוסף לסימניות
קובץ בסיסי בוורד או אקסל
בו עשרות (אולי מאות ;)) כתובות מסודרות לפי ערים
לצורך תרגיל עימוד באינדי'.

כמובן שאין צורך במידע ששייך לעבודה מסויימת (משפחה, מקום עבודה וכד')
אלא כללי, ארצי.

ניסיתי לחפש בדפי זהב או 144, אך המידע לא מופיע בצורה מסודרת, כך שאי אפשר לשלוף שם, משפחה, כתובת וטלפון כטבלה או כשורה בודדת.

אולי יש מישהו שמתמצא או שיש לו קובץ כזה או של בתי דפוס בארץ,
גם זה יכול להוות רשימה ארוכה מאוד.

תודה רבה מאוד.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
הקפצה...

• הוסף לסימניות
זה יכול להועיל לך?
באדיבות Nיכל

קבצים מצורפים

• בתי ספר.zip
    KB 502.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, אך אני מעדיפה טלפונים ולא מיילים.
ושהשורת פתיח תשתנה לפי סדר הא"ב.
יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
תמחקי את עמודת המיילים, ותעשי לו סדר לפי א"ב

• הוסף לסימניות
ישראלה, יש לי מישהו משועמם שהקליד את תושבי אשדוד (החרדים) באקסל...
עמודה ראשונה שם משפחה ופרטי (פונט 1) כתובת (פונט 2) עמודה שניה טלפון, יעזור לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;563539:
ישראלה, יש לי מישהו משועמם שהקליד את תושבי אשדוד (החרדים) באקסל...
עמודה ראשונה שם משפחה ופרטי (פונט 1) כתובת (פונט 2) עמודה שניה טלפון, יעזור לך?

כן, ממש מעולה.
תודה רבה.

נ.ב. אני גם אשדודית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה