כללי טקסט באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה:
יש לי קבצים עם מלל מוכנים באילוסטריטור כשבכל פעם אני משנה את הטקסט בWORD והשינוי כמובן מגיע ישיר לאילוס'.
יש לי קובץ בWORDשכאשר אני שומרת אותו בPDF הוא לא נשמר באותה הצורה כמו שמופיע בWORD המרווחים זזים, ויורדות שורות. מה עושים? בWORD המלל בסדר ורק בשמירה לPDF יש בעיה.
(את המלל המוקלד מעבירים לי מוכן כמו שהוא בלי לגעת)
אני משערת שיש בעיה במרווחי השורות או משהו כזה, מה עושים?
(אני ממש לא בקיאה באורד ובתפריטיו)
תזכו למצוות, וזה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
סליחה על העתקים,
אין לי מושג מה קרה שנפתחו כמה וכמה פעמים???!!!

• הוסף לסימניות
איך את שומרת את הקובץ כ pdf ? דרך האפשריות בוורד או במדפסת חיצונית

שמעתי לאחרונה שמדפסת חיצונית primo pdf כהמלצה שסוגר טוב קובץ!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה את צריכה.
איך לסגור מאילוס או איך לסגור מוורד?

• הוסף לסימניות
אני סוגרת את הקובץ דרך שמירה בשם - PDF
מה זה מדפסת חיצונית? לעשות הדפסה ולבחור במדפסת PDF?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;687429:
לא הבנתי מה את צריכה.
איך לסגור מאילוס או איך לסגור מוורד?

אני לא מסתדרת בשמירה באורד.
הPDF נראה שונה מהמקור באורד, כמו שציינתי מרווחי השורות זזות והמרחק בין האותיות זז, הם שלחו לי את הטקסט כשהשורות די צפופות, ובשמירה לPDF הוא מרןןח את האותיות.
(יכול להיות שבקובץ הם לא מורידים שורות אלא לוחצים פעמים רבות על רווח עד שהמלל יורד שורה וזה המקור לבעיה?!)

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות כהנא;687435:
אני סוגרת את הקובץ דרך שמירה בשם - PDF
מה זה מדפסת חיצונית? לעשות הדפסה ולבחור במדפסת PDF?
כן
אבל זה דורש ההתקנה של מדפסת pdf

רשימה של מדפסות pdf

primo pdf

pdf creator תומך בעברית

cute pdf

• הוסף לסימניות
על הראשון ברשימה כבר כתבתי לך ששמעת לאחרונה ממשתמש בתג שזה סוגר טוב ומצוין

השני, יש אפשרות לשפת הממשק בעברית

השלישי בתוכנות מסוימות זה עובד הכי טוב מהכל

ולגבי האם אפשרי לנתיבים, אין מחיר לנסיון

אם את לא מסתדרת בהורדה תשלחי לי כתובת מייל ואני ישלך לך את הקובץ ההתקנה

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש.
יש לי עוד שאלה מציקה: אני חייבת לסגור תמיד את כל הקבצים באותו סיומת PDF (באחת התוכנות שנתת לי)כי אחרת הם לא ישורשרו אוטומטית לאילוס'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה