כללי טקסט באילוס

• הוסף לסימניות
מכירים את הכפתור ההוא עם 2 קווים מאונכים ובטן עליונה מצד שמאל? (זה שעושה שהסימני פיסוק יהיו בצד של העברית, כלומר אחרי המילים ולא לפניהם)
אז הוא נעלם ליייי!!!
מישו יודע איפה אני יכולה למצא אותו בחזרה?! :confused:

שאלה שניה - איפה אני עושה טקסט מוטה באילוס? לא מוצאת את זה בכל האפשרויות של הטייפ! :eek:

אשמח לקבל עזרה בעניין..
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי SHOW OPTION בחלונית ה PARAGRAPH?
אולי שם, בלשונית של הPARAGRAPH לעשות RESERT PANEL?

אף פעם זה לא קרה לי, אבל ספרי לנו אם זה יעזור.

לגבי הטקסט מוטה - גם אני לא מוצאת את זה... אולי אין כזה דבר?
שורה אחת אפשר להטות עם TRANSFORM לפיסקה שלמה עוד לא מצאת פיתרון מוצלח.

• הוסף לסימניות
וואאוו
את תותחיתת!!!
זה הצליח! שעה אני מסתבכת בעניין.. =)

למישו יש פיתרון בנושא הטקסט המוטה לפסקה שלמה?

• הוסף לסימניות
לבחור בפסקה = במסגרת המלל ובאפשרות
Effect>Distort & Transform> Free Distort
ולעוות חופשי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;384985:
לבחור בפסקה = במסגרת המלל ובאפשרות
Effect>Distort & Transform> Free Distort
ולעוות חופשי
תודה רבה!
אין פשוט הטיה רגילה?

• הוסף לסימניות
משום מה באילוס ובפוטושופ הם שמו בחלון התו אפשרות סיבוב לאותיות. משהו לא שימושי בעליל. ואילו באינדיזיין שמו במקומו את אפשרות ההטיה.
כנראה להכריחנו לגשת לאינדיזיין בכל עבודת מלל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;385104:
משום מה באילוס ובפוטושופ הם שמו בחלון התו אפשרות סיבוב לאותיות. משהו לא שימושי בעליל. ואילו באינדיזיין שמו במקומו את אפשרות ההטיה.
כנראה להכריחנו לגשת לאינדיזיין בכל עבודת מלל..
טוווב,
אז אם אין ברירה - אגש לאינדיזיין..
התעצלתי כי זה רק 3 שורות, ולא משו מיוחד..

בכולמיקרה, פשוט תודה ענקית לכולם!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה