כללי טקסט באנגלית באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעמדת פרוספקט באינדיזיין שרוב הטקסט בעברית אך יש כמה מילים באנגלית

הבעיה היא שהפונט הוא לעברית בלבד

האם יש בזה דבר שאני יעשה חיפוש מילים באנגלית וכך אשנה להם את הפונט?

• הוסף לסימניות
כן.
תעשי בגרפ ככה /u/l
ובהחלף $0
עם הסגנון תו המובקש

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה ולא הלך

צרפתי צילום מסך

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.jpg
    Untitled-1-01.jpg
    1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
טעות שלי - עמכם הסליחה. צריך סוגריים מרובעות

קבצים מצורפים

• 2017-07-05_150539.jpg
    2017-07-05_150539.jpg
    KB 22.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כמו שכתב בעל המספר, רק לעשות את זה בסגנון פיסקה, יעיל יותר.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים
שוב זה לא הולך...מה יכול להיות הבעיה?

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.jpg
    Untitled-1-01.jpg
    KB 732 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כנראה יש בעיה עם הכיון של התבה הזאת באינדי. אפילו אם זה יראה לך משהו כזה זה יהיה טוב ]\u\l[

תהיהי יצירתית.

ולגבי הערת המשקה המקצוען (RC וPRO :)), תלוי, אם כבר החומר גמור, עדיף פעם אחת וגמרנו. אם יכולות להיות תיקונים או שזה בשלבים ראשונים עדיף בסגנון מקונן בתוך הסגנון פסקה

• הוסף לסימניות
ניסיתי אך לא הסתדר

זה לא הרבה מילים אני יעשה את זה ידני

תודה בכל אופן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה