כללי טקסט בפוטושופ - איך מתקבל בהדפסה?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ PSD שמכיל טקסט, שאני צריכה לעמד בקובץ אינדיזיין.
אני תמיד מכניסה טקסט בתוכנה וקטורית כך שלא התנסיתי בזה ולכן אני פונה אליכם...

אם הקובץ הוא איכותי לדפוס מבחינת רזולוציה, האם ניתן לסמוך על כך שהטקסט יצא חד?
כשאני מוציאה PDF מאינדזיין זה לא נראה חד, ולכן אני חוששת.
יש לי אפשרות ליצור את כל הטיפוגרפיה מחדש בתוכנה וקטורית, אך זה יקח הרבה זמן (טיפוגרפיה מורכבת) ולכן רציתי לדעת...

• הוסף לסימניות
אם זה טקסט פתוח, תייבאי את כל הקובץ על שכבותיו לאילוס
(בעצם, את יכולה לשטח הכל חוץ משכבות הטקסט)
הטקסט יגיע וקטורי כי גם בפוטושופ הוא וקטורי, רק בסגירה/שיטוח הוא הופך לפיקסלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;500575:
אם זה טקסט פתוח, תייבאי את כל הקובץ על שכבותיו לאילוס
למה צריך? בסגירה תקינה מפוטושופ לPDF ללא שיטוח השכבות איני רואה סיבה שהטקסט לא ישאר ווקטורי. אפשר לנסות ולראות, תגדילי למקסימום את התצוגה ותראי שלא הופך לפיקסלי.
נכתב ע"י ariels;500575:
(בעצם, את יכולה לשטח הכל חוץ משכבות הטקסט)
-זהו פתרון טוב יותר לדעתי.

• הוסף לסימניות
איך אני מוודאת שהשכבות לא משתטחות בסגירה ל PDF מפוטושופ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה