טקסט בקומיקס

• הוסף לסימניות
זה נקרא שיש פה יותר מדי כיתוב?
ד"א בוגרי פרוג אמורים לזהות את הדמות בשורה השניה משמאל...

קבצים מצורפים

• גמר.jpg
    2.1 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מדהים!

אפ' שאני לא בוגר פרוג
אני מזהה את "זמורה"

• הוסף לסימניות
זה נקרא שיש פה יותר מדי בלגן...
הציורים נהדרים.

• הוסף לסימניות
מזתומרת בלגן? משהו שאפשר לסדר? להוריד קצת טקסט או משבצות?
או שהכל אבוד?

• הוסף לסימניות
איך להוריד טקסט?
עוד לא רואים אפילו אות אחת!
הבלגן הוא בצורת הבנייה, בגריד, ובבועות.
את בועות הדיבור לדעתי צריך לשים בצורה יותר מסודרת, כמו כן את הקוביות קומיקס עצמן.
אני יודעת שיש ציירים שאוהבים לעשות בלגן בצורת הקוביות,
אני אוהבת קוביות 'יקיות', מיקום קבוע ואחיד (ככל האפשר) של בועות הדיבור,
בדרך כלל שבועות הדיבור תהיינה בתוך הקוביה ולא מחוצה לה, עדיף שאם הבועה חורגת - שתהיה לזה משמעות בהקשר לטקסט, נניח צעקה וכד'.
ואת הבלגן - לבלגן בתוך מסגרת הקוביה...
יותר נעים לעין ומושך לקרוא לדעתי.

• הוסף לסימניות
גם הציורים כל הזמן פורצים מגבולות הקוביה, זה יפה כשזה מפתיע, אבל לא כל הזמן.
זו דעה וטעם, לא מחויב המציאות...

• הוסף לסימניות
אוקיי. ראשית תודה רבה על כל ההערות וההארות.
ו...כן, אני חושב שקומיקס ייקי ומרובע הוא משעמם וחסר מעוף וחלק גדול מאומנות הקומיקס אני מוצא בבימוי הסיפור ולפעמים אף שהדמויות לא מתחלפות או העלילה לא כ"כ מרתקת (לא תמיד יש יצור קטן בצורת לב) אזי מגיע הטויסט באמצעות ההגשה.
בועות דיבור מחוץ לקוביה תמצאי גם אצל משפ' בר לב ובעוד מקומות כך שבאמת הכל ענין של טעם.
אבל.... לעניננו יש פה באמת בלגן ואני אעבוד ע"ז.

• הוסף לסימניות
כפי שאמרתי, זה ענין של גישה וטעם.
לא נכנס לדוגמאות, אבל אני באמת חולקת על הרבה קומיק(ס)אים בקטע הזה...
אני סבורה שהעלילה, הפרספקטיבות, ההבעות והתנועתיות הם צריכים להיות הבלגן האמיתי,
והחריגה מהקוביה צריכה להיות נדירה ומיוחדת, לא משהו שחוזר על עצמו כל הזמן.
העין של הקורא המצוי מחפשת סדר להצמד אליו, ולפעמים בלגן מדי גדול גורם לה לברוח משם.
רק לקחת לתשומת הלב. :)

• הוסף לסימניות
יכול להיות.
לי מכל מקום לא קרה שהפסקתי לקרוא קומיקס בגלל בלגן. להיפך...
אבל צריך להסתכל על כל הצדדים אז שוב תודה רבה על הכל.

• הוסף לסימניות
רפי תלמידי המוכשר. ראשית אני גאה בך.. איזה התקדמות ואיזה קו קיבלת. אין ספק שהעתיד (ההווה) שלך כבר כאן ולדעתי אתה עוד תהיה מהמובילים

שנית קבל את ההערות של pr מזדהה אם מה שהיא אמרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה