כללי טקסט בתוך צורה

• הוסף לסימניות
איך אני מכניסה טקסט לתוך צרה (משולש) בפוטושופ??????

נשאל בעבר?! לא מצליחה להגעה לפתרון!

ניסיתי להפריד לשכבות נראה עצוב למדי!

מבקשת את עזרתכם!

קבצים מצורפים

• מלכה משולש העתק.jpg
    1.6 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תעשי צורת משולש סגורה עם כלי הציפורן או לחילופין תבחרי משולש בצורות ותבחרי שיהיה מסלול בלבד. (ז"א בלי מילוי וקו מתאר) תבחרי את כלי המלל ותלחצי בתוך הצורה.
מקווה שהובנתי....
הצלחות!

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
תכתבי את הטקסט, תכנסי לגלישת הטקסט (הטי עם הקשת)
בצורות תבחרי צורה שמעט מזכירה משולש, (מעט עגולה) ובזויות תשחקי עד שמגיעה לך משולש, (נראה י שאסז העלתי לך צילום מסך, לא?) אם את לא מסתדרת תעדכני היכן את נתקעת...

• הוסף לסימניות
ישנם דברים פשוטים להשגה בפוטושופ אך שמתרגלים לתוכנות כמו פריהנד או אילוס אז קשה לנחש!
הצלחתי עם ההסבר של "שרה100" תודות!
והנה לפניכם קישוט לקיר בית הספר שבמרכזו "לוגו-הביה"ס"

קבצים מצורפים

• מייל4.jpg
    KB 151.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
רעיון העיצוב יפה! (המגן דוד) שלך?

• הוסף לסימניות
שימי לב ששלושת המשולשים הקטנים אינם יוצרים משולש!

צריך להוריד את שני העליונים קצת למטה, והכי בטוח להשתמש בקווי עזר.

• הוסף לסימניות
שלי, שלך- הרעיון שלי! אך הוא נתרם הרגע לכולם...

בקשר למשולשים אוריד אותם-תודה

• הוסף לסימניות
ישנם 2 דברים שצריך להגיה שם..
1. הוא בשבילי כמו...
2. אני קורא בקול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה