כללי טקסט הניתן לשינוי? הקיים? הישנו?

• הוסף לסימניות
דרך להשאיר טקסט פתוח לעריכה ללא צורך בתוכנה מיוחדת? יש דבר כזהPDF?

כבר הרבה זמן שלא התעסקתי בהדפסות

תודה

• הוסף לסימניות
תוכל להסביר יותר? כי יתכן שיש לי מה שאתה מחפש, אבל אין לי כח לנחש את כוונתך.

• הוסף לסימניות
הכוונה שאני רוצה לתת למישהו קובץ שהוא עדיין יוכל לערוך.
מדובר בתעודות שעדיין אין את כל השמות, והוא לא מתעסק עם אינדיזיין לשילוב ממסדי נתונים.

• הוסף לסימניות
הכוונה שאני רוצה לתת למישהו קובץ שהוא עדיין יוכל לערוך.
מדובר בתעודות שעדיין אין את כל השמות, והוא לא מתעסק עם אינדיזיין לשילוב ממסדי נתונים.

• הוסף לסימניות
תסגור לו בגייפג' ב- 300 DPI ותוסיף אותו בתור תמונה לכותרת עליונה בוורד,
בפריסה לשנות ל"מאחורי הטקסט" ולהתאים את גודל התמונה לעמוד,
וכך הוא יוכל להוסיף על זה את השמות,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זאבי;366779:
תסגור לו בגייפג' ב- 300 DPI ותוסיף אותו בתור תמונה לכותרת עליונה בוורד,
בפריסה לשנות ל"מאחורי הטקסט" ולהתאים את גודל התמונה לעמוד,
וכך הוא יוכל להוסיף על זה את השמות,

ואם תרצה להיות עוד יותר לארג' - תמקם לו כבר תיבות טקסט בלי מסגרת בבלנק במקום שבו הוא רוצה לרשום

• הוסף לסימניות
ואם תרצה להיות עוד יותר לארג' - תכתוב לו בתוך התיבת טקסט "יענקל ברנוביץ" כדי שהוא לא יצטרך לחפש את התיבה ללא השולים

• הוסף לסימניות
פשוט תשלח קובץ PDF. בד"כ ניתן לשנות את הטקסט בפנים אם לא סגרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;366786:
פשוט תשלח קובץ PDF. בד"כ ניתן לשנות את הטקסט בפנים אם לא סגרת

לרוב מוחלט של האנשים אין אקרובט אלא רק אקרובט רידר ולכן לא יעזור לשלוח לו PDF

• הוסף לסימניות
העצה להביא בתוך וורד אינה יעילה כלל (אם כי יעילה במקרים מסויימים), מאחר ואני מחפש פיתרון מקצועי ולא חירטוט ג'ייפגי בתוכנה מגעילה (ומרושעת) שהופכת תמונות לRGB ומשנה דברים בגירסאות שונות של תוכנה.

באקרובט (לא רידר) ניתן לשנות טקסט ללא בעיה?
אני יכול למסור לו אקרובט להתקנה

• הוסף לסימניות
העצה להביא בתוך וורד אינה יעילה כלל (אם כי יעילה במקרים מסויימים), מאחר ואני מחפש פיתרון מקצועי ולא חירטוט ג'ייפגי בתוכנה מגעילה (ומרושעת) שהופכת תמונות לRGB ומשנה דברים בגירסאות שונות של תוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;366793:

אם אתה רוצה מצידי אתה יכול גם למסור לו אינדיזיין עם הסריאל שלך וגם את ה Windows שלך וגם את כל הפונטים שיש לך וגם מספרי כרטיס אשראי של לקוחות אחרים שלך, רק תיזהר שלא יעלו עליך...
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;366794:
אם אתה רוצה מצידי אתה יכול גם למסור לו אינדיזיין עם הסריאל שלך וגם את ה Windows שלך וגם את כל הפונטים שיש לך וגם מספרי כרטיס אשראי של לקוחות אחרים שלך, רק תיזהר שלא יעלו עליך...
;)
למה אתה אומר את זה? אתה כנראה לא יודע שאקרובט רידר היא תוכנה חינמית לחלוטין, ראה כאן קישור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;366878:
למה אתה אומר את זה? אתה כנראה לא יודע שאקרובט רידר היא תוכנה חינמית לחלוטין, ראה כאן קישור

כי הוא לא רוצה לתת לו את אקרובט רידר אלא את אקרובט פרופשיונל

• הוסף לסימניות
כן כן כן keep talking (אברהם),

ו-natittt, זה לא בדיוק מה שרציתי, מאחר ואני מחפש אפשרות להותרת טקסט בעל מאפייני עיצוב מה שטופס לא נותן.

תודה בכולופן

• הוסף לסימניות
כן כן כן keep talking (אברהם),

ו-natittt, זה לא בדיוק מה שרציתי, מאחר ואני מחפש אפשרות להותרת טקסט בעל מאפייני עיצוב מה שטופס לא נותן.

תודה בכולופן

• הוסף לסימניות
אתה לא יכול להגדיר מאפייני עיצוב לשדה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה