כללי טקסט לרול אפ

• הוסף לסימניות
בס"ד
לבקשת הלקוח - רק טקסט (הייתי חייבת להוסיף את הקפה והמאפה לפחות)
מה דעתכם, הנ"ל על רול אפ, מה יותר קריא וברור?
אשמח לשמוע דעותיכם

קבצים מצורפים

• מאפיה קטןai.jpg
    KB 583.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ברור שהימני הרבה יותר ברור (בפרט באמצע הצום)
אבל עדיין צריך להחליף פונט (דעתי)

• הוסף לסימניות
גם לי נראה להחליף את הפונט יתכן שמספיק שהוא לא יהיה בולד,

• הוסף לסימניות
טאבון השלום נשמע כמו טאבון בכפר ערבי....
(יש כמה מאות אם לא אלפי עסקים ערבים ביו"ש שמכילים בשלט בעברית את המילה "שלום")

• הוסף לסימניות
גם לדעתי עדיף פחות מודגש
כמו כן כדאי לנסות לשנות את הצבע של המאכלים לשחור או חום כהה
ואת המחירים להשאיר בצבע כתום או אדום.
בסה"כ הפריסה של המלל בהירה מאוד לעין

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "לבקשת הלקוח רק טקסט" - הוא לא מעוניין אפילו ברקע?
הייתי הולכת על גווני קפה וגורמת לטיפוגרפיה להיות יותר מעניינת ו"מדברת".
אני מצרפת לך דוגמאות למה אני מתכוונת (אומנם אצלי יש תמונות אבל הטקסט הוא העיקר):
צפה בקובץ המצורף 67155
צפה בקובץ המצורף 67156
צפה בקובץ המצורף 67157
הכל יצא בצבעים של CMYK ואין לי כח לשנות אבל אני מקווה שהבנת את הרעיון מבחינת הטיפוגרפיה וגם בערך מבחינת הצבעים בראשון...
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• עסקית פלוס שמשונית2.jpg
    1.8 MB · צפיות: 19
  • תפריט משלוחים מרכז הפיצה_Page_1.jpg
    KB 519.5 · צפיות: 11
  • פלייר פיצה בראשית צד א.jpg
    KB 657.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
וואי, eden7115 מצאת מתי להעלות תמונות כאלה של אוכל... בדיוק בצום... ועוד בשיא... :(

(וואי איך שאני רעבה...)

• הוסף לסימניות
לכן לא טרחתי לשנות את הצבעים - בפרט שאת הרעיון של הטיפוגרפיה אפשר להבין בצבעים זוהרים... :)

• הוסף לסימניות
מסכימה לגמרי עם עדן.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה