כללי טקסט מרובה באינדזיין

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אינדיזיין לא יכולה לעבור עמוד באמצע תא.

• הוסף לסימניות
טוב אז אחרי בדיקות רבות
מסתבר שאין אפשרות באינדזיין לייבא טבלה באמצע תא...

מעניין אם בCS6 מנסים למצוא לבעיה פיתרון.

אז מה שנשאר זה להיעזר בעצות של 'ונתנו' ו'תמונתי' לפתוח עמוד גדול
ובתוכה הטבלה ואז עוד עמוד בגודל הרצוי ליצור טבלה רצויה.
ולהעתיק שורות שורות מהטבלה שבעמוד הגדול....

חתיכת פסיפס......

תודה רבה על העזרה עם התיבות טקסט לפחות זה מקצר לי קצת מהדרך!

תודה רבה רבה לונתנו על הסבלנות
למדתי דברים חדשים ומועילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LMRR;838204:
אז מה שנשאר זה להיעזר בעצות של 'ונתנו' ו'תמונתי' לפתוח עמוד גדול
ובתוכה הטבלה ואז עוד עמוד בגודל הרצוי ליצור טבלה רצויה.
ולהעתיק שורות שורות מהטבלה שבעמוד הגדול....

חתיכת פסיפס......
להעתיק אחד אחד? ממש לא.
אם כבר, אפשר להמיר את הטבלה לטקסט, ולהחליט מחדש איך לבנות אותו.
זאת אומרת, אפשר להגדיר תאים יותר קטנים, לפי אורך (תווים לדוגמא).
לעבוד אוטומטית כשאפשר. לא ידנית.

קרש, אני יודע שלא נותן לשבור באמצע תא. הבעיה שגם כשהיה מקום לתא, הוא לא הראה לי אותו, רק בכמות מסויימת של שורות הוא התעורר.
תן לי זמן, ואמצא אי"ה את הפתרון...

• הוסף לסימניות
להמיר את הטבלה לטקסט? מה היתרון בזה?
אני גם אצטרך לבנות טבלה
גם לקורא את המילים כדי לדעת מה להכניס איפה.....

הסבר נא דברך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה