כללי טקסט תהלים ועזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני רואה אחד, עושה לו העתק וכן הלאה על 10 טעמים, עושה החלפה של הכל ביחד.
עובר לעמוד הבא - ויש עוד.
אין לי פתרון בלחיצת כפתור אחת. זה הכל.
נראה לי שב'תג' יש אפשרות להסיר טעמים בסקריפט (על ניקוד אני יודע שיש, על טעמים אני לא בטוח, אבל נראה לי שיש.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;69646:
אני רואה אחד, עושה לו העתק וכן הלאה על 10 טעמים,
עובר לעמוד הבא - ויש עוד.

למה יש עוד?

• הוסף לסימניות
כי יש טעמים נדירים יותר שלא נמצאים בעמ' הראשון. נראה לי שאנחנו טוחנים מים עד שנידע מה האסקי/יוניקוד של הטעמים.

• הוסף לסימניות
מה פתאום, אני בדרך לפתרון. (באינדיזיין, כאילו שלא יותר קל למצוא את הטעמים...)

• הוסף לסימניות
עכשיו? לחכות?

• הוסף לסימניות
אדרבא, תעזור לי, זה וודאי משהו קטן. (בפעמיים יש לי כבר)
איך אני מגדיר שהחבילה הזו שכתבתי שהוא לא יחפש?

• הוסף לסימניות
סימן קריאה! אולי? (בוורד)

• הוסף לסימניות
בוורד אני יודע, באינדיזיין עוד לא מצאתי. ה' יעזור.

• הוסף לסימניות
סקריפטים למה?

• הוסף לסימניות
למחוק מה שאתם רוצים,
כותבים בעברית, בשפה פשוטה:

"תמחוק לי את כל הטעמים"
מאשרים
והוא מוחק - - -

• הוסף לסימניות
כתבתי, ומשום מה הוא כתב לי:
הרעיון של בלה בלה יעבוד רק ב2015

• הוסף לסימניות
:)
העייפות משפיעה!
בלה בלה מתי את ישנה??????

• הוסף לסימניות
ממש לא חושב שאתה צודק, אבל על זה נדון אי"ה ב2014

• הוסף לסימניות
RCPRO ברח לנו. לא יפה, מי רוצה לעזור?

• הוסף לסימניות
הדרך בוורד הכי פשוט!​

תעשה החלפה של [!א-ת'".:, ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּׁׂ ׁׂ|\-\־\{\\}\(\)^13] וכל מה שבא לך חוץ מהטעמים, ומה שנשאר - זה כל התווים מלבד הטעמים!!!

• הוסף לסימניות
באינדיזיין זה יותר פשוט. (אחרי שאתה יודע את הטעמים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה