עזרה טקס הכתרה למלך צ'ארלס

• הוסף לסימניות
יש למישהו סרט שיכול לשלוח לי, אני צריכה את די בדחיפות.

• הוסף לסימניות
טקס ההכתרה למלך צ'ארלס השלישי טרם התקיים.
הוא אמנם ירש את אמו ומתפקד כמלך בפועל, אך עדיין לא בצורה רשמית.
הטקס לדעתי לא יתקיים בחצי שנה הקרובה לפחות.

• הוסף לסימניות
הטקס היה בחופש הגדול, אז ערכו למלכה 70 שנה למלכותה ואז היא גם הכתירה אותו, בכל מקרה יש למישו לשלוח לי גם מהלוויה היום.

• הוסף לסימניות
הטקס היה בחופש הגדול, אז ערכו למלכה 70 שנה למלכותה ואז היא גם הכתירה אותו, בכל מקרה יש למישו לשלוח לי גם מהלוויה היום.
ואוו, ממש לא. אולי היא נשאה נאום שבו היא מינתה אותו ליורש העצר שלה, וגם ציינה שרצונה הוא שאשתו קמילה תשמש כמלכה-רעיה.
לגמרי לא טקס הכתרה.
אם היה טקס הכתרה, הוא היה הופך באותו רגע למלך, והיא הייתה הופכת ל"מלכה האם", ובתואר זה הייתה מכונה גם במותה, מה שלא קרה כמובן.

• הוסף לסימניות
כן היו כמה טקסים קטנים שסימנו את עלייתו של צ'ארלס לכס המלכות - טקס שבו הוא העביר את תואר "הנסיך מוויילס" לבנו שיירש אותו ביום מן הימים, וכן טקס שבו הוא התייצב בפני גוף ארכאי שנקרא "מועצת העלייה" שנדרש, על פי כללי הטקס, לאשר את מינויו כמלך החדש.

• הוסף לסימניות
ואוו, ממש לא. אולי היא נשאה נאום שבו היא מינתה אותו ליורש העצר שלה, וגם ציינה שרצונה הוא שאשתו קמילה תשמש כמלכה-רעיה.
לגמרי לא טקס הכתרה.
אם היה טקס הכתרה, הוא היה הופך באותו רגע למלך, והיא הייתה הופכת ל"מלכה האם", ובתואר זה הייתה מכונה גם במותה, מה שלא קרה כמובן.

ולי זה יעזור לך,
ניתן להתרשם מה"מלכותדיק"
תודה, ראיתי כבר באשכול אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה